opel alman mı amerikan mı ?

Firma global bir şirket olabilir ama bu o firmanın menşeini değiştirmez. Opel safkan bir alman firmasıdır, alman standartlarında, alman mentalitesinde ürünler üretir.

Bir de gavur demesek..Yabancı diyebiliriz pekala..

niye ne olacakki gavur deyince eş anlamlısı değilmi zaten

velakin en niayetinde gavurdur..
daha fazla bilgi edinmek isteyenler
tarihi osmani mecmuasının
3.cüzünün 1912.sayfasına bakabilirler..

yaw usta gece gece nerden çıktın sen yawww valla gülmekten benim bebe uyandı

bu arada rahmetli kemal sunalı saygı ile anıyorum

yaw usta gece gece nerden çıktın sen yawww valla gülmekten benim bebe uyandı

bu arada rahmetli kemal sunalı saygı ile anıyorum
toto dan :D
maşallah diyelim resimde cok tatlı cıkmıs walla süper bi insan ya kemal sunal mekanı cennet olsun
oraya bi 10 puan daha rica ediorum :D

toto dan :D
maşallah diyelim resimde cok tatlı cıkmıs walla süper bi insan ya kemal sunal mekanı cennet olsun
oraya bi 10 puan daha rica ediorum :D

tşk ederim darısı başına
çok komik anlar ne bakıyosunuz lan yüzüme zairenin cumhurbaşkanı benmiyim :D :D neyse bu konuyuda dağıtmayalım bunuda kilitlemesinler

tşk ederim darısı başına
çok komik anlar ne bakıyosunuz lan yüzüme zairenin cumhurbaşkanı benmiyim :D :D neyse bu konuyuda dağıtmayalım bunuda kilitlemesinler
efem röntgen insanın içini gösteren bi alettir birde röntgenciler wardır bol miktarda röntgenci wardır...
opel almandır ama ister hundi ister bilmem ne bela olsun önemli olan üründür ne olursa olsun opel saglam bi arac...

önemli olan yöneten değil kimin olduğu değil kullanılan parçalar yapılan yerler ve prensipleri...bunların hepsi alman sa demekki opel alman malı...

Gavur yabancıya denmez, dinsize, müslüman olmayana denir.. Aynı zamanda pek hoş da anlamlar taşımaz.. Daha fazla bilgi edinmek isteyenler TDK web sitesinden yararlanabilir.

http://www.tdk.gov.tr/TR/sozbul.ASPX?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF05A79F75456518CA&Kelime=gâvur

tamam işte kendin söylemişsin almanlarla amerikanlar müslüman değilki o halde gavurlar

Geri