gm opel gm in almanya ayağı olarak vauxhall ı ingiltere ayağı holden i avusturalya ayağı olarak çıkarıyor...
kore malı chevroletler var o zaman chevrolette komple kore markası olsun mümkün mü böyle birşey ??
lamborghini de vw group a ait o zaman lambolar alman mı oluyo italyan mı ???
bir ferrariye sahibi hangi ülkeden olursa olsun italyan arabası demekten başka çaren var mı ???
opel de almanyaya mal olmuş bir markadır ve almandır...
nasıl ki tofaş türk markasıysa ve hiç değişmeyecekse bu durumda aynıdır...
hayla yazılmaz hala yazılır, işde değil işte diye yazılır bunlarıda öğren istersen... türkçeyi de yozlaştırıp başka milletlere kaptırmayalım
burdan benim çok düzgün yazdığımı çıkarmayın ama elimden geldiğince dikkat ediyorum sitede ki herkesten bu dikkati bekliyorum bu konuyla ilgili başlık açıcaktım buraya nasip oldu...
kore malı chevroletler var o zaman chevrolette komple kore markası olsun mümkün mü böyle birşey ??
lamborghini de vw group a ait o zaman lambolar alman mı oluyo italyan mı ???
bir ferrariye sahibi hangi ülkeden olursa olsun italyan arabası demekten başka çaren var mı ???
opel de almanyaya mal olmuş bir markadır ve almandır...
nasıl ki tofaş türk markasıysa ve hiç değişmeyecekse bu durumda aynıdır...
hayla yazılmaz hala yazılır, işde değil işte diye yazılır bunlarıda öğren istersen... türkçeyi de yozlaştırıp başka milletlere kaptırmayalım
burdan benim çok düzgün yazdığımı çıkarmayın ama elimden geldiğince dikkat ediyorum sitede ki herkesten bu dikkati bekliyorum bu konuyla ilgili başlık açıcaktım buraya nasip oldu...