opel alman mı amerikan mı ?

hadi senimi kırıcam :D :D :D bari yanında bir depo benzinde hediye etseydin daha iyi ikna olurdum :D :D :D

opeli amerikan yapan nedir onu bile tam açıklıyamıyorsunuz kalkmış opele amerikan diyorsunuz , ozaman bende amerikan başkanının oğluyum

haa bu arada chevrolet örneği veren bir arkadaşım oldu chevrolet iki tane var tıpkı ford gibi amerika chevrolet avrupa chevrolet bunlarıda ayırt edelimde cahillik olmasın

sen kendin söylüyorsun işte gm amerika ve gm europe diye iki kısma ayrılıyor bu kadar basit...

cahillik konusuna gelince seçtiğin kelimelere dikkat etmeni rica ediyorum bu konularda hiçte cahil biri değilim EN AZ senin kadar bilgiliyim...

yükselcim senin bir kaç yerde yazını okudum çok seviyesiz kalitesiz yazılar yazıyorsun inslara saldırmayı bir hüner sanıyorsun en önemlisi saygısızca yazıyorsun ukala bir şekilde gençliğine tez canlılığına veriyorum ama lütfen bana bulaşma zira sana verebilicek bri cevabım yok ne dersen ok diyicem geçiçem

türkercim sana gelince biz bu mevzuyu kapattık ben diyorumki opel amerikan siz deyinki alman ok mi ben öyle biliyim siz böyle bilin birbirimizin kalbinimi kırıcaz bu yüzden çünkü ben güzel bir şekilde umutla tartışırken bakdım siz yazıları iyicene seviye ve kalitesini aşağıçekmeye başladınız kaba üsluplarınızla benimde kaba üsluplu insanlara verebilicek bir cevabım yok

her tür sohbete açığım ama seviyeyi koruyalım karşınızdakini bilelim bir birey olarak görelim sert üsluba gerek yok burda hepiimiz dosthane bir ortamda tartışıyoruz opel hiç birimize maaş vermiyor opel almanda olsa amerikanda olsa cennete gidicek değiliz başımız göğede ermiycek önemli olan fikir alış verişiki ben umut arkadaşımdan çok güzel şeyler öğrendim karşılıklı yazışırken sizdende on beklerim

çamur atmayla iftira etmeyle küçümsemeyle sohbet olmaz o olsa olsa çingene muhabbeti olur....

kaliteyi düşüren kim çok merak ettim nerede kaba bi yazı yazmışım bi alıntı yapar mısın ???

siz derken o araya girip sohbeti aşağı çekmeye çalışan insanları kast ettim sende onların içinde olduğun için yaşın yanında kuruda yanıyor sen etmemişsen o tip bir cümle katma kendini o zaman onlara farkındayım iki üç cevap daha yazsam o arkadaşlardan biri artık küfür etme noktasına gelicek çok hırs ve ciddiye alıyorlar yazdıklarını burda sohbet ettiğimizi sanırım algılayamıyorlar bak umutla sohbet ettik yer yer sohbet biraz gerildi ama asla bribriimize üslupda saygımızı ve sevgimizi kayetmekdik ama şu araya giren arkadaşların çoğuna cevap versem haklı çıkmak için artık iyicene küfüre varan kelimeler edicekler... burda önemli olan kimin haklı olup olmadığı değil önemli olan yapdığımız sohbet o sohbet bizim mizacımızı ortaya koyar zaten..

ben yazdıklarıma dikkat ediyorum karşı taraftanda aynı özeni görmek istiyorum... buyüzden seviyeyi düşürüyorsun gibi bişey duyunca hoşuma gitmedi ben alınmıyorum o zaman üzerime :D

bu aralar forumda bir gerginlik var ama hayırlısı...

insanlara saldırmayı neden hüner sanayım sadece etkiye tepki son zamanlarda site çok bozuldu herkes birbiriyle alay eder konumda bir süreden sonra insan kaldıramıyor kusura bakmayın yoksa kimseyi kırmak haddime değil

Arkadaşım alttaki linke tıklarsanız opel alman malıdır diyen her keze kapak olur

Emre bu sözler sana ait.. Kim kaba şimdi?

Şu örneği veren sensin..
olurmu canım öyle şey her kezin anası babası bellidir siz diyorsunuzki üstümdeki kıyafet alman ayakkabılarım amerikan malı ne fark eder sen sonuçda türksün annende babanda türk

Sonra bir başkası -ben- şu örneği verince,
Anne babanız, allah korusun, siz küçük yaşta öldüler. Sizi Amerikalı bir aile evlat edindi. Ama Türkiye'de yaşamaya devam ettiniz, Amerikalı aileniz sizinle ilgilenmeye devam etti, para gönderdiler, okuduğunuz okullara karar verdiler ama hep Türkiye'de kaldınız.

Siz şimdi Amerikalı mısınız?
karşı tez sunmak yerine beni saçmalamakla suçlayan, örneği saçma diye nitelendiren gene sensin..

İşine gelmeyen iddiaya hiç dokunmuyorsun bile..

kafanızdan uydurup duruyorsunuz ne bir delilisiniz ne bir dayanağınız var sadece yazıyorsunuz

diyen sensin.. Hiç sinirlenmediğini(!) söylediğin bu üslubu boşveriyorum, ama sana dayanak da gösterdim, belge de gösterdim, zahmet edip onlar hakkında bir yorum yapsan?? Hep biz mi uydurup duruyoruz..

Al sana bir başka belge: 2006'da Opel'in en iyi ALMAN markası seçildiğine dair basın bildirgesi:
http://www.autogermann.ch/Main/pdf/qualitaet150206.pdf

Biz Opel'in ABD markası olmasından gocunacak değiliz. ABD'li bir marka da olabilir, ki severim de Amerikanları.. Ama Opel Amerikan değil işte :) Kalitesiyle, sürüş dinamikleriyle, işletmesindeki kurallarla, argesiyle, ana mühendisleriyle, merkeziyle Avrupa menşeili bir markadır, ALMAN'dır..

Yahu Ülker koskoca, yüzyılı devirmiş çikolata devi GODIVA'yı Türk çikolatası diye mi satacak şimdi??? Yapmayın yahu :D:D

Son düzenleme:
mertcim tamam ben adi adamın tekiyim o yüksek egon mutlu oldumu başın göğe erdimi

opelin sahibide benim esasen bakma almanlar amerikalılar değil

romayıda ben yakdım

başka bir yazın varmı başka konulardanda al kes kırp aralardan yazıları cımbızla çek seç buraya yapıştır ok senin ne kadar büyük bir insan olduğuna hepimiz şahit olalım

koskoca bir sayfalık yazıdan aradan cımbızla cümleleri çekip buraya yazıyorsun sonra pişkin pişkin işime gelmeyen iddaya dokunmadığımı söylüyorsun ne diyim tamam sen haklısın mert sen en büyüksün mert sen kralsın mert egon tatmin oldumu göğsün kabardımı başın göğe erdimi

Gelmişsin burda çoluk çocuk oyunu yapıyorsun mertcim bende alırım yazılarından cımbızla çekerim bir paragraflık konudan aradan kelimleri burda bir araya getiririm bunlar zor şeyler değil ama basit şeyler ucuz şeyler kalitesiz şeyler :)

Geri