bencede 2 sinede 5kuruş vermem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır ya ne 20 bin ytl sibiz alıcaktık 1 ay önce iki araçta kampanyada zate halen ve aynı motor ve donanıma sahipler sadece
antra 84.350
captiva 81.750
20 milyar fln fark yok ve bu fiyatlar 7 koltuk ve en en full olanlarıdır![]()
açıkçası bende gtc conceptten sonra dehşet bişiler bekliodum ama çok sönük bi dizaynla gelmiş olmasına rağmen içine bindiğinizde bir opelin içinde olduğunuzu hissediyorsunuz ama 100bin ytllik fiyatı sonuna kadar hakedio kalite hissi mükemmel ayrıca 7 koltuk sunulmuyor antarada birebir aynı değiller gelişim sürecini netten takip etmiştim ilk çıkıca zaman kendinizde bakabilirsiniz korede üretilmesi bi bakıma kötü gibi görünebilir ama kalite seviyesinde düşme yokyüksel sonuna kadar haklısın abijim
antara nassı hıyar gibi bi araç yaw,
ok Antara GTC concepti gördükten sonra seri üretim modeli cazibeli gelmio pek ama hıyar gibi bi araç da dememek lazım..
opelin sayfasında 2.0 antaranın kampayalı fiyatı 97.842 ytl. 3.2 daha da pahalı. captiva 86.400 lira. full donanım bunlar. yani arada en az 10.000 lira fark var. o parayı hak etmez bunlar, ben ikisini de almam.