Opel Astra 1.6 115 HP Edition LPG dönüşüm (landirenzo)-izmir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozcanceri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opel Astra 1.6 115 HP Edition LPG dönüşüm (landirenzo)-izmir

Valla bende LPG taktıracam .fakat erzurumda adamlar yağmamalı kite gerek yok diyorlar.bizim araçlarda bu yaglamalı muhabbeti nedir.aracım 1.6 edition 115 .YOKSA BU YAGLAMALI MUHABBETI TURBOLULAR İÇİN MI SADECE.Son sorum ise landinin hangi modelini. Taktırmalıyım.lütfen yardım

tff2525 link' Alıntı:
Valla bende LPG taktıracam .fakat erzurumda adamlar yağmamalı kite gerek yok diyorlar.bizim araçlarda bu yaglamalı muhabbeti nedir.aracım 1.6 edition 115 .YOKSA BU YAGLAMALI MUHABBETI TURBOLULAR İÇİN MI SADECE.Son sorum ise landinin hangi modelini. Taktırmalıyım.lütfen yardım

benim taktırdığım kit landirenzo evo kit olarak geçiyor

belki faydası olur diye söylemek istedim...

Bu evo kit yağlamalı olan ve fiyatı 1800. doğrumu acaba?

Benim aracın üstündeki de Landirenzo Evo kit ama bu kitte yağlama olayı yoktur. Sadece şu var 300km de bir 1 litre benzin kullanır. Yağlama olayı çok farklı bir olay. Yağlamalı kitler 2000 TL den başlar bir de garanti ücreti biner 2200 ₺ yi bulur. Yani kısaca EVO kitlerde yağlama yoktur.

yavuzozkan link' Alıntı:
Benim aracın üstündeki de Landirenzo Evo kit ama bu kitte yağlama olayı yoktur. Sadece şu var 300km de bir 1 litre benzin kullanır. Yağlama olayı çok farklı bir olay. Yağlamalı kitler 2000 TL den başlar bir de garanti ücreti biner 2200 ₺ yi bulur. Yani kısaca EVO kitlerde yağlama yoktur.

aracım 2013 model 16 edition supaplexlube yağlama kitli landirenzo enjektörler bosh  adres beylikdüzü abc petroldeki olgun lpg fiyatta 1700  12 taksit 1600 de olabilir pazarlığa bağlı (laf aramızda)

arkadaslar bu arada ilk depomu bitirdim 70 tl ile tam 300 km yol yaptım

gayette tatmin oldum :)

Tamamı uzun yol mu

ozcanceri link' Alıntı:
arkadaslar bu arada ilk depomu bitirdim 70 tl ile tam 300 km yol yaptım

gayette tatmin oldum :)
mukemmel.  045thumbsup

tff2525 link' Alıntı:
Tamamı uzun yol mu

yok tamamı şehir içi

ama izmirin şehir içi trafiğini bilen bilir istanbul kadar yoğun olmuyor ama yinede mükemmel bi değer :)

ozcanceri link' Alıntı:
yok tamamı şehir içi

ama izmirin şehir içi trafiğini bilen bilir istanbul kadar yoğun olmuyor ama yinede mükemmel bi değer :)

Sanırım oldukca sakin bir araç kullanımınız var ?

Geri