Opel Radyatör Fan Bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamirini yapabilirsin bobinin köpük kısmı bulup lehimle tamir edip bunun üzerine sunfix çal düzelir tamir ettiklerim oldu
Denedim ama sonuç çok hoşuma gitmedi 😊 bazı kısımları pastan incelmis kaplamayi yaktı risk almak istemedim

Ekli dosyalar

• IMG_20220503_164530.webp
    IMG_20220503_164530.webp
    95.5 KB · Görüntüleme: 18
Denedim ama sonuç çok hoşuma gitmedi 😊 bazı kısımları pastan incelmis kaplamayi yaktı risk almak istemedim
Bunda kısa devre var o zaman uğraşma bir tane al tak yazın bunu şehir için yoğun trafikte yokuşlarda hissedersin bu geç fan açmayı çünkü bu 113 e düşüyor

20200518_14264318f9ede948f4df63.jpg
1 ve 2 numaralı kısımdan birisi şasedir arka kablo kısmına bakın direk soketten fan motoruna bağlanır kablonun oradan bakabilirsiniz siyah yada kahve kablo dur kırmızı + dır 4 pinli model de birisi klima tetik birisi 113 derece diğeri 118 derece fandır şase lui direk aküye bağlayın kablo ile akünün şase sine diğer pinler birisi 3 ve 4 den klima tetik devreye girmeyebilir diger 3 .4 biriside fan ilk kademedir elekteik verince 2 pin çalışır birisi çalışmaz arizaliysa hiç birisi çalışmaz
benim araçta klima motoru çalışıyor fakat ne sıcak nede soğuk oluyor, bazen çalışıyor bazen duruyor, klima açıksa güzel soğutuyor, klima kapalı ise ısıtıcı ısıtıyor sıkıntı kafasına göre çalışıp duruyor.

Geri