Anladım hocam sağolun.Açıkcası bişey diyemiyorum. Detaylı şekilde bilgisayara bağlayıp bakmak lazım. Kompresör devreye girince ne oluyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladım hocam sağolun.Açıkcası bişey diyemiyorum. Detaylı şekilde bilgisayara bağlayıp bakmak lazım. Kompresör devreye girince ne oluyor...
Hava derecesi 10 15 olması lazım unuttum valla o derecenin altında girmez zaten bekle havalar kızsın birazKaan hocam az önce reziztansi komple değiştirdim Çin'den almıştım opcom olmadigi için kilimayi açtım denedim fan yine girip çıkıyor sabit calismiyor havalar soğuk ondan mı acaba röleler vs sağlam sigortalar da
Hava 15 derece filan bizim buralarda bakalım yarın sanayiye gidicem sigorta attı fanin onu Alacam kablolar değdi ustayala bakarız cihazla artıkHava derecesi 10 15 olması lazım unuttum valla o derecenin altında girmez zaten bekle havalar kızsın biraz
Aman dikkat yakmadaHava 15 derece filan bizim buralarda bakalım yarın sanayiye gidicem sigorta attı fanin onu Alacam kablolar değdi ustayala bakarız cihazla artık
Aman dikkat yakmada yok yav o kadar uğraştım lehim filan da yandaki yere değmiş soktum baktim roleleri dinledim önce biri çekiyor sonra diğeri öyle çalışıyor fan bakalım inşallah düzelir yoksa böyle binmeye devam
Hocam link var mı sadece rezistans için. Nerden aldınız bende alacağım da?Kaan hocam az önce reziztansi komple değiştirdim Çin'den almıştım opcom olmadigi için kilimayi açtım denedim fan yine girip çıkıyor sabit calismiyor havalar soğuk ondan mı acaba röleler vs sağlam sigortalar da
Aliexperesden aldımHocam link var mı sadece rezistans için. Nerden aldınız bende alacağım da?
Tamirini yapabilirsin bobinin köpük kısmı bulup lehimle tamir edip bunun üzerine sunfix çal düzelir tamir ettiklerim olduMerhaba arkadaşlar aynı sorun bende de vardı 1. Kademe calismiyormus araştıra araştıra buldum 113te açmıyordu fan sadece 117de açıyordu sorun olduğunu düşünüyordum ustalar sorun yok diyorlardı arkadaş çok güzel açıklamış emeğine sağlık parçayı değiştirdim şimdi 113te açıyor ama arkadaşın dediği gibi klimada sürekli dönmüyor benimkide çalışıp çalışıp duruyor. Parçayı sizde sorun olduğunu düşünen arkadaşlar basit bir avometre ile ölçebilirler tüm bacaklar birbirine kısa devre olması gerekiyor benim termik sigortanın olduğu bobinin bacağı açık devreydi muhtemelen sıcak soğuk yoldaki sulardan vs üzerindeki seramik kaplaması gitmiş fotoğrafınida paylaşacağım herkese teşekkür ederim