Opel Astra Hantal !

Bir Aracın Zaten Yokus Cıkamaması Diye Birşey Varmı Soru Soran İnanıyormu Sorarken

e o her arabada olur balata kokusu zorlanır araba yokuşta ve kokar:) vites küçültülür çıkılır yokuş arkadaş 1le çıkarsın yavaş çıkarsın ama çıkarsın:D

astra h 2006 aracımı dık bır yokusta one gıdılemeyecek sekılde park etmıstım.yanı gerı gerı gıtmek zorundaydım.az daha onumdekı duvarla opusturecektım aracı :) bu arada bu durum surucu hatasından kaynaklanmıyor bunu belırteyım.astra h aracınız varsa park ederken yokus asagı park etmeye calısın :)ınanın gerı gerı cok zorlanıyor

Artık en büyük derdimiz mazot fiyatları.
Psikolojik sınır olan 4,00 tl ortalıkta görülmesin diye tüm zamları mazota yapıyorlar.
2010 Haziran'ından bugüne mazot aleyhine %10 luk marj oluştu.
3,46 tl mazot fiyatına göre benzinin 4,20 tl olması lazım.
Cdti'lerin ufak tefek eksilerine katlanıyorduk ama fiyatların bu şekildeki seyri derin yara açar.

Bende arabami teslim alali 1 ay 7 gün oldu. 2011 safir siyah astra clasic 1.3 cdti easytronic almadan önce her kafadan bi ses çikiyodu vay gitmio çekmio faaln vilan işin açiği şu at sahibine göre kişner adam araba kulalnmayi bilmiyorsa ona ferrari versen boş.

şaka bi yana arabaya ilk oturup kapiyi kapatinca kendimi çok güvende hissettim adeta araç ben güvenlik ve konforum diyo
başkasini kötülemek değil ama ondan önce 2011 accent era ya bindim kendimi boşlukta hissettim.

Yolda ise adeta birak beni der gibi hizi gayet iyi rahatça 170-180 basiyor 200 ü denemedim tirsiyom :) hiz felakettir

Bende arabami teslim alali 1 ay 7 gün oldu. 2011 safir siyah astra clasic 1.3 cdti easytronic almadan önce her kafadan bi ses çikiyodu vay gitmio çekmio faaln vilan işin açiği şu at sahibine göre kişner adam araba kulalnmayi bilmiyorsa ona ferrari versen boş.

şaka bi yana arabaya ilk oturup kapiyi kapatinca kendimi çok güvende hissettim adeta araç ben güvenlik ve konforum diyo
başkasini kötülemek değil ama ondan önce 2011 accent era ya bindim kendimi boşlukta hissettim.

Yolda ise adeta birak beni der gibi hizi gayet iyi rahatça 170-180 basiyor 200 ü denemedim tirsiyom :) hiz felakettir

hayırlı olsun :) kazasız belasız... zaten düz yolda 200 ü göremezsin anca yokuş aşağı:) ibrede 180 göründüğüne bakma gerçek hızı 172 173 civarı geçen gün denedim:D

Geri