Opel Astra Hantal !

Kusura bakmayın ama şu kısma takıldım fabrika verisi 11 ama ben 8 saniyede çıkıyorum

Siz sürünce aracın gücü mü artıyor .Fabrika satarken dur şunu 3 sn daha yavaş gösterelim mi dedi . hani 0.3-0.4 sn civarı farklar olabiliyor bazen testlerde fln ama 3 sn biraz abartı olmadı mı :)
Araçta chip tuning var mı diyecem ama oda max 1 sn düşürsün 3 sn olayı imkansız

Fabrika yokuş yukarı test etmiş :D

Opc olmali o zaman senınki..
90 sahinler yapyor
astra 1.6 2.viteste 105..
2.0 vectrayla 2de 115 3te 160 4te 220 rahat..

Evet bu bizzat denedım ama ölesine.. Benım arac 1.6 105 ps olan ve 2. vıtesde 100 u ck az gectım.. Arabaya bsey olur dıye de fazla abartmadan bıraktım.

1.6 dizellere göre bariz bi şekilde hantallar.Şirkette kullanma tanıma fırsatım oldu.Yakıtıda 1.6lardan farksız değil hatta benim 307 hdi daha az yakıyodu astra cdti lardan.Ama geri kalan özellikleriyle astra :) yol tutusuna kalitesine flan laf yok.

Bu tartışmaların sonu gelmez , gelse bile alman mühendisleri gidip durumu düzelticek halleri yok, sayfalarca dendiği gibi cdti motor ekonomı motorudur.. EE diyorsanız benim param var bu araba niye gitmiyor diye;
2 secenek var :

1.chıp tunıng
2.CDTİ satıp GTC almak ,

Gücüm yetiyor param var diyen adamı kim tutmuş bu memlekette demokrasi var yahuuu..

Arkadaşa katılıyorum şu fordu övüp duruyorlar tokatladım geçtim gelemedi bide basıyor komediydi resmen hala anlamış değilim neresi hantal opelin:))

Siz 90 lık versiyonuna denk gelmişsinizdir. 110 luk dizel focusla 1.3 astranın kapışması hayaldir.

Siz birde 1.6 120 lik multijet bravo kullanın astra hantalmı değilmi o zaman anlarsınız.

Bence gayet tatminkar bir performansı var. sonuçta ralli için almıyoruz bu araçları. Lakin rakiplerine göre 1.3 90 lık motor astraya yakışmıyor.

Astrayı ralli için mi alıyosunuz :) Zaten Büyük ölçüde bayanlar için tasarlanmış bi araç hız yapmak için alan yoktur sanırım

Siz 90 lık versiyonuna denk gelmişsinizdir. 110 luk dizel focusla 1.3 astranın kapışması hayaldir.

Siz birde 1.6 120 lik multijet bravo kullanın astra hantalmı değilmi o zaman anlarsınız.

Bence gayet tatminkar bir performansı var. sonuçta ralli için almıyoruz bu araçları. Lakin rakiplerine göre 1.3 90 lık motor astraya yakışmıyor.

bütçem uygun olmadığı için alamamıştım bir dönem ama 300 nm'lik 120 hp'lik bravo 0-100 km/sa verisi 10,5 saniyeydi sanırım dizel bir araç için oldukça güzel bir değer neden öyle dediniz anlamadım? :rolleyes:

Opel keşke KİA'dan 1,6 cc 110'luk CRDİ alsa da hantallıkla ilgili tartışmalar son bulsa (ibrahim duy sesimi) :)

amaaa bu sefer de VERGİ avantajı tartışması başlar :D

vergi demişken şaka bir tarafa astra cdti iyidir iyi sonuçta devir ekonomi devri..

Ben bir sene önce kendime volvo c30 aldım şu 1 ay önce aracım satıldı ve focus,auris,astra,civic gidip baktım test ettim sonuç ;

Astra 1.3 Cdti güle oynaya biniyorum iyikide değiştirmişim astra almışım diyorum otoparkda gördükçe aracımı :)

Geri