Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam milletkiralık araç konusunda benim son kiraladığım yer fena diildi eren.ellerinde astra da var gerçi kiralık olduğundan canları okunmuş ama günlüğü 80e kiralamıştım ben aklında olsun
üstüne bastın
araban çok hoş bi kerem beyaz asil ama o ne öle görmemişin takımı olmuş gibi. ha kaldırmayacaksan sana hediye edeceğim bişey var. kafası sallanan köpeklerden
bi o eksik. darılmaca yok ablan hediye edicek
üstüne bastın
araban çok hoş bi kerem beyaz asil ama o ne öle görmemişin takımı olmuş gibi. ha kaldırmayacaksan sana hediye edeceğim bişey var. kafası sallanan köpeklerden
bi o eksik. darılmaca yok ablan hediye edicek
ehehehe ya biliyorum arada gidip geldim çok o yazılı şeyi daha yeni aldım onu eve geçirme düşüncesindeyim fikirler benim için değerlidir bu tavsiyeyi göz önüne alıcam teşekkür ederim ama orda ki kükreyen aslanım fena durmuyo bide fenerbahçeli annemin hediyesi bide burası kadıköy hele fenerlilerin arabalarını görseniz