Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben koymadım antıfırız , akü zayıflıyo bıraz o kadar şimdilik sıkıntı arz etmedı

gece don yapabilir sabak motor bloklarını çatlatabilirsin yinede sen bilirsin mavi antifiriz koydum içindeki suyla karışmış kırmızı dı ama yarısıan su eklemiştim

Bugun kız arkadaşımla bi caddeye girdik işte şu araba senn kınden bu arab snnkınden dıe farklı renklerı göstriyordu kı 1 saat içinde 100 e yakın araç Astra H gördük artık belediye mi dagıttı bu arabaları diye dalga geçti benmle :D

yenikapı-eminönü-kasımpaşa-mecidiyeköy-levent yolunda 1 saat boyunca gordugumuz Astra H-Astra Clasıc 2 ve Yeni korsaların sayısı 500 vardır mahellede bi araba astra bi araba başka bi araba astra peş peşe 4 tane astra h olan bile gordum :D

hatta mahallede arabamı karıştırdım bı kere karşı komşuda almış bi tane bnmkinden :D
bazen kapının önnde 4 tane oluyor

Bugun kız arkadaşımla bi caddeye girdik işte şu araba senn kınden bu arab snnkınden dıe farklı renklerı göstriyordu kı 1 saat içinde 100 e yakın araç Astra H gördük artık belediye mi dagıttı bu arabaları diye dalga geçti benmle :D

yenikapı-eminönü-kasımpaşa-mecidiyeköy-levent yolunda 1 saat boyunca gordugumuz Astra H-Astra Clasıc 2 ve Yeni korsaların sayısı 500 vardır mahellede bi araba astra bi araba başka bi araba astra peş peşe 4 tane astra h olan bile gordum :D

hatta mahallede arabamı karıştırdım bı kere karşı komşuda almış bi tane bnmkinden :D
bazen kapının önnde 4 tane oluyor

yazın gecersen oralarda benıde gorebıılırsın :D

günaydın eyyyy ahali
birazdan yola çıkıyorum
bu soğukta kazasız belasız dönerim inşallah
kendinize iyi bakın

Günaydın senem hanım :) ne tarafa yolculuk gene gezıyosun bakıyorum

gtc'yide bu garaja park edebiliriz herhalde..

hoşbulduk.selamlar herkese.

selamlar... hoş geldiniz aramıza saygılar..

Geri