Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TOGI link' Alıntı:GTC nin stop grubu ledli buna göre çok büyük ihtimalle bizim kasa makyajlanınca stoplar ledli olacak.
Olursa hemen değiştirim walla![]()
TOGI link' Alıntı:[quote author=MeRt link=topic=3587.msg81960#msg81960 date=1325459143]
Artılar
*AFL (bir tek bu artı bile yeter) greatt
*İç mekan ve konsolun kendi segmentindeki lider görselliği.
*Araç tasarımı.
*Güvenlik donanımlarının tüm paketlerde(enjoy, sport, cosmo) standart olması.
*Astra'nın yol tutuşunun rakiplerine göre çok daha iyi olması.
ve daha aklıma gelmeyen bir çok şey okkk
Eksiler
*Cosmo donanım almış bir müşteri olarak en azından sürücü koltuğunun hafızalı olmasını isterdim.
*Opsiyon listesinde panaromik cam tavan olmalıydı.
*Sağ ve sol ön direklerin çok kalın olması sürücünün görüşünü çok kısıtlıyor. Aynı şekilde geri görüşte çok zayıf.
*Stepne olarak orijinal lastik kullanılmasını isterdim, bagajdaki bisiklet lastiğine ısınamadım![]()
koltuklardaki bu özellikler benim araçta yok. Özellikle bu bacak destegi yok. Aracım cosmo ama... ????HaKaN link' Alıntı:Ergonomik Spor Koltuklar[/b]
6 yönde ayarlanabilen ve 4 yönlü bel desteğiyle vücudunuza mükemmel uyum sağlayan, tam ortopedik ergonomik spor koltuklarla sunuyor.
Ayrıca bacak desteği için, ayarlanabilir bir koltuk minderi uzantısı da bulunuyor. Isıtmalı, perfore deri döşemeler, Yeni Opel Astraâyı âlüksâ kategorisine sokuyor.
opsiyon olarak almanız gerekiyor 3000 tl civarıgradient link' Alıntı:koltuklardaki bu özellikler benim araçta yok. Özellikle bu bacak destegi yok. Aracım cosmo ama... ????