Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşın imzasindaki araç; 1,6 115 hp çok rahat LPG takılıyor. Ben de katılıyorum bigboss.BiG_BOSS ® link' Alıntı:şu KRONİK sorunlar neymiş bi yazarmısınız. herkes yazıyo KRONİK sorun diyede kimse bahsetmiyor KRONİK sorunun ne olduğunu exclaim
diğer yandan lpg uyum sıkıntısı demişsiniz. hangi motor seçeneğine göre bunu diyorsunuz bilmiyorum ama forumu biraz araştırırsanız yanlış hatırlamıyorsam 14 T ya bile lpg yapan arkadaş var exclaim
Kaput altında izalasyon varby-Abdullah link' Alıntı:eksi yönleri; aracın kalıper sorunu, kaput altı izalasyon olmaması (100- 150tl en fazla) ön kapılardaki krom kaplı nıkelajın arkalarda olmaması, artıları; konforlu ve her gittiği yerde dikkatleri üstüne çekebiliyor..buna rağmen tüm segmentlerden iyi.. en azından bir ww ve honda dan daha albenili li..
foner link' Alıntı:Polemik yaratmak istesem, böyle uzun uzun yazarak sana açıklama yapmaya çalışmam. Kronik kelimesinin anlamını bilecek kadar da yeterli bilgi ve eğitime sahibim. Benim bu foruma üye olma amacım; aracımla ilgili bilgi edinmek, aynı zamanda bilgi ve yorumlarımı paylaşmaktı. Doğal olarak böyle bir cevapla karşılaşmak hoş olmadı..
eketen link' Alıntı:Dostum olayı büyütmek gibi olmasın ama Kronik sorun denilen şey ne yaparsan yap çözüm üretilemeyen, çaresi olmayan sorunlardır. Astra nın bazı ufak tefek aksaklıkları olabilir ama ben bugüne kadar çözüm üretilemeyen hiçbir soruna rastlamadım, aksine çok basit şekilde sorunlar çözülüyor; klips gibi, 3. stop a silikon takviyesi, kaliperlere burç gibi. Sizin bahsettiğinize ancak akut sorun denilebilir.
Kronik sorun pug 308 in motor kulaklarının oluşturduğu ses yada Renault21 lerin ön viraj demir lastiklerinin 1 ayda ezilip gitmesidir ki ne yapsanda çözümü yok üretimdeki tasarım hatasından dolayı.
Elbette görüşlerinizi dile getireceksiniz ancak bu kadar çok kronik sorun diye forumda dile getirdiğiniz zaman araca sahip olmayanlar gerçekten haşat, iflah olmayan, dağılmış bir araç zannediyor ki aksine sınıfının en kaliteli araçlarından biri.
Kesinlikle katılıyorum.eketen link' Alıntı:Dostum olayı büyütmek gibi olmasın ama Kronik sorun denilen şey ne yaparsan yap çözüm üretilemeyen, çaresi olmayan sorunlardır. Astra nın bazı ufak tefek aksaklıkları olabilir ama ben bugüne kadar çözüm üretilemeyen hiçbir soruna rastlamadım, aksine çok basit şekilde sorunlar çözülüyor; klips gibi, 3. stop a silikon takviyesi, kaliperlere burç gibi. Sizin bahsettiğinize ancak akut sorun denilebilir.
Kronik sorun pug 308 in motor kulaklarının oluşturduğu ses yada Rejnault21 lerin ön viraj demir lastiklerinin 1 ayda ezilip gitmesidir ki ne yapsanda çözümü yok üretimdeki tasarım hatasından dolayı.
Elbette görüşlerinizi dile getireceksiniz ancak bu kadar çok kronik sorun diye forumda dile getirdiğiniz zaman araca sahip olmayanlar gerçekten haşat, iflah olmayan, dağılmış bir araç zannediyor ki aksine sınıfının en kaliteli araçlarından biri.