Opel Astra mi ? yoksa Seat Leon mu?

leon stylance de park sensörü var ki leon da en gerekli donanımlardan biri park ederken hiç sorun yaşamıorum direksiyon çok hafif müzik sistemi de başarılı bence alınmıcak araba değil tsi leon 1.6 yı almazdım ama tsi başka olur...

1.4 125 beyaz body leon alınabilir...ama 1.6 sına para vermem.Gider astra alırım...

1.4 125 liklerin DSG leri Mayıs ayında satışta...

1.6 alınmaz gerçekten ama 1.4 süper test sürüşü yaptım.. beyazdı kullandığım ve sanruf filan vardı gerçekten siyahından da güzel görünüyor beyaz..

hayalimdeki opelden sonraki araba LEON
ben leon derdim

Vectra almasaydım leon alıodum bence LEON satış konusunda seat pek tutulan marka diil ama leon'un öle olucağını sanmam...

arkdaslar sırf bu konudan dolayı gittim bugun ankarada istanbul yolundaki ata ya

seat leon içi acayip sıkıcı hele bide hondayı gezdikten sorna gitmiştim

renault megane da içeri bininnce ucuz araba oldugunu hissesttirir ondanda betermiş bu leonlar oturus pozisyonu güzel diil görüş açısı çok kötü hatata bi kaç kişi bu konuda sölemişti özellikle inceledim aynaların konumu iyi değil bide arkaya oturan yolcuların binerken kafayı baya bi egmesi gerekiyo çünkü kapı nerdeyse yarım bi kısmı gövdede sabit o tutup açtıgınız kulplu kısım bi acayip

kısacası 1.4 tsi motoru bi kenara bırakırsak astranın yanından gecemezz

Leonların görüş açıları falan tabıkı kotu olcak cunku araç tamamen sportif amaçlı üretilmiş..tasarımı olsun süspansiyon sistemi olsun...o yuzden bunları eksı olarak degerlendırmemek lazım bence..

ya içine oturdummu kütük gibi bişey bide sürüp yorum yapıyım ozman hiç çekici gelmedi bana renaultun havası var benzer bi parcası oldgu için demiyorum ucuz araba gibi kokpitin bıraktıgı izlenim :(

Geri