Opel-Astra Vectra hakkında fikirleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan matias
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alırsın ford olursun lord :)
Opel forumunda bunu duymak ayrı bir tad veriyor abi :):)

Abicim vectraya iyi diyende var kötü diyende ama ben kafayı takmış durumdayım vectra gt ve full modellerıne yanlış hatırlamıyorsam ya cd yada cdx olması lazım bunlardan almaya karar verdim.

Sadece parçası harbi harbi çok pahalı birde yakıtı

Gülü seven dikenine katlanırmış :)

Son düzenleme:
bence vectra çok yakmıyor. yani tamam evet diğer araçlara göre fazla gelebilir ama hakkını vererek yakıyor yaktımıda. basınca gidiyor tereddüt etmeden her türlü riske girebiliyorsunuz. 2000dd'yi geçmeyince 20krş civarı yakıyorum ben 9-10lt/100km ortalama var. evet parçaları pahalı ama bir defa orjinal ürün alın pahalı olsun 10 sene sorunsuz kullanın.

bence vectra çok yakmıyor. yani tamam evet diğer araçlara göre fazla gelebilir ama hakkını vererek yakıyor yaktımıda. basınca gidiyor tereddüt etmeden her türlü riske girebiliyorsunuz. 2000dd'yi geçmeyince 20krş civarı yakıyorum ben 9-10lt/100km ortalama var. evet parçaları pahalı ama bir defa orjinal ürün alın pahalı olsun 10 sene sorunsuz kullanın.

Benim ustamda böyle dedi pahalı ama sorunsuz bir araç 300 bin kmya kadar git bişiy çıkarmaz demişti

Daha net düşünme fırsatı buldum ve Vectra sonuçta 10 yaşında bir araç olcak diye karar verdim limitimi biraz daha yükselttim 20-22 bin tl ve eğer uygun olursa 1-2 yaşında punto 206 Mondeo(2003) yada 2007 astra twinport artık sorunlarla uğraşmak istemiyorum zırt pırt sanayiye gitmek insanı sıkıyor.

Geri