hayırlısı neyse o olur inşalla... bende astra classic (g kasa) hastasıyım inşalla bulurum uygun bi araç (1.7cdti 80 ps )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak yalnız bütçem maxımum 17 bin tl civarı dediğin arabalar gayet güzel ve modelide çok iyi 2.cisi zaten bizim memleketten ama o fiyatlar beni şu anda biraz zorlar belki pazarlıkla o arçları 17.500e falan getirirsem hemen atlarım zaten.
Birde anlamadığım 2007 model astra 18.500de 2000 modeli nasıl 19.750 ne özelliği varda 2000 modeli bu kadar pahalı.
Sen bana ille astra aldırcan kırmızı astra güzelmiş + otomatik vites gerçekten iyi ama o fiyata bişişlik vardır gibi geliyor bana.
Ucuza sattıktan sonra hiç bir araba elde kalmaz. Bizim millete ucuz araba var de başka bir şey deme, taaa fizanda olsa gelir seni bulur aracıda alır, ondan sonrada araç kötü diye yerden yere vurur. Normal şartlarda her aracın yakıt tüketimini kullanıcısı belirler. Sakin kullanım, spor kullanım, kalkışlarda agrasif davranmak, yoğun şehiriçi trafiğinde devamlı dur kalk yapmak gibi bir çok etken aracın marka ve modelinin dışındaki etkenlerdir. Dün 19 senelik araçla (1991 model 2.0 otomatik, benzinli, 240 000 km de) İzmir'den Ankara'ya geldik. Eşim kullandı, ortalama tüketim değeri 100 km de 6.8 litre benzin. Bu araç şehiriçinde de 8.5 civarında tüketiyor. Ben kullanınca şehirdışı 6.4, şehiriçi 9 litre (yol bilgisayarı verilerine göre) Aynı araç aynı yol, aradaki fark tamamen kullanım tarzı. O nedenle buradaki verileri bire bir baz olarak ele alırsan daha sonra yakıt konusunda üzülebilirsin de sevinebilirsin de, çünkü eminim ki senin kullanım tarzında bizden farklıdır.
Genellikle şehir içi ve seri kullanım için alacaksan Vectra yakıt bakımından seni birazcık üzer, boy avantajını da göz önüne alırsak tercihini Astra'dan yana kullanmanı öneririm. Konfor öncelikli olsun dersen de Vectra derim.