Opel-Astra Vectra hakkında fikirleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan matias
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim anlamadığım Vectra Astranın bir üst sınıfı zaten ama Astra daha pahalı burayı anlamadım Vectra almayı düşünüyorum 97-2000 arası hep km'ler yüksek bende 2000-2001 aramaya başladım yalnız birde ilanlarda yol bilgisayarı yazıyor gerçekten varmı bu modellerde?

Arkadaşlar anlamadığım bişiy var Vectra Astra'nın bir üst sınıfı değilmi öyleyse neden Astra daha pahalı

astra büyülü bi araç :P... ne alakaysa...

Arkadaşlar anlamadığım bişiy var Vectra Astra'nın bir üst sınıfı değilmi öyleyse neden Astra daha pahalı

aynı model astra ile opel arasında fiyat farkı var.ama vectra daha pahalı diye biliyorum.yanılıyor olabilirim ama nette fiyatlar yaklaşık böyle

Astra'laların vergi avantajı (Vectra'lar genelde 2000 cc dir) var, yedek parçaları biraz daha hesaplıdır. Genelde ekonomik görüldükleri için daha fazla prim yapıyor diye ikinci elde tercih ediliyor ama nedense çoğunluk ille de Vectra diyor :).

aynı model astra ile opel arasında fiyat farkı var.ama vectra daha pahalı diye biliyorum.yanılıyor olabilirim ama nette fiyatlar yaklaşık böyle

Yok abicim vectra 13-16 bin tl arası giderken astra 17 binden başlıyor

Savaş abi öylede olsa bu kadar fiyat fark olmaması lazım sonuçta çok fark var aralarında.

Bizim milletimiz safrane gibi arabayı tutmamış, clioya saldırmıştır.Astra vectraya yakın bir araç ama pahalı olması yine bu arz-talep meselesi...

ben lpg li aracı 16000 e aldım aynı model otomatik lpgsiz astra beyaz 17500 dü

ahh ahhh ben arabayı alırken galerici beni öle kandırmıştı.:kop::kop::kop:

-2000 motor bu
-abi lpg war az yakar 1.6 kadar
-wergisi ne
-lpg war az yakar onunla wergiyi amorti edersin
-parçası pahalı
-abi lpg war parçalara çok zarar wermez :kop::kop::kop:

lpg deyip geçmeyin,nelere kadir :D

iyiki kandırmış memnunum ama 3 madde de canımı sıkıyor.tek tesellim cefa çekmeden,sefa sürülmez

Alırsın ford olursun lord :)

ben lpg li aracı 16000 e aldım aynı model otomatik lpgsiz astra beyaz 17500 dü

ahh ahhh ben arabayı alırken galerici beni öle kandırmıştı.:kop::kop::kop:

-2000 motor bu
-abi lpg war az yakar 1.6 kadar
-wergisi ne
-lpg war az yakar onunla wergiyi amorti edersin
-parçası pahalı
-abi lpg war parçalara çok zarar wermez :kop::kop::kop:

lpg deyip geçmeyin,nelere kadir :D

iyiki kandırmış memnunum ama 3 madde de canımı sıkıyor.tek tesellim cefa çekmeden,sefa sürülmez

İyide Kerem cidden az yakıyor 2.0 vectra.Memlekete geldim 1 haftayı geçti.Arabasız hiçbir yere gitmedim ve inmedim arabanın üstünden.Buna rağmen 60 tl lik gaz yakmışım :)

Geri