Opel Bombayı patlatmaya hazırlanıyor Corsa Flex Ride

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada opelde iyi bi gelişme var bakalım nereye kadar devan edecek

evet bunu bende okudum ve kendi kendimi yiyordum wos wos 1.4 tsi motora 170 bg yerleştirmiş bizim opel geri kamış demiştim 1.6 motora 225 beygir ne demek yahuuu

zaten satış konusunda corsa patlama yapmıştı aynı segmentte lider diye biliyorum clio ile beraber ama cliodan daha fazla satmıştı galiba

beyaz var Bide BEYAZ var abi :D

bu beyaz da benden olsun :D
WhiteRS4_1.jpg

walla corsanın en sevdigim motoru 1.9 cdti cift kırmızı :D onu söle 1.7 170 falan yapsalar ne gazlanır war ya :D

takıldığınız şeyleri anlamakta zorlanıyorum bu resimdeki araçlar 6 adet yol testi için üretilmiş corsalar yok fabrikadan plakalı nasıl çıkar sis yok bilmem ne corsa sınıfında XWD sunacak nadir markalardan suzuki demişsiniz suzuki ısıya duyarlı mekanik bi 4x4 kullanıo corsada ise akıllı 4x4 olucak namıdiyar quattro ile hiçbir farkı yok neden bu kadar aşağılıyoruz opeli anlamıyorum kime ne anlatmaya çalışıyorsak

madem beyaza taktınız alın benden de bunlar gerçi herşeye bi kulp buluosunuz takmaya ama neyse
corsa.jpg

corsa1.jpg

dacorsa1.jpg

dacorsa.jpg

DSC01621-1.jpg

DSC01702-1.jpg

spa0138vc9.jpg

opel-astra-opc-nurburgring_2.jpg

opel-astra-opc-nurburgring_3.jpg

o arkadaki çeki demirleri ne öyle ya :) şey gibi. 4X4 o segmentte tercih nedeni pek olmuyor. suzuki, swiftte yaptı. esamesi okunmuyor. hibritin ise astarı yüzünü geçiyor. ahım şahım bir tasarruf falan olmuyor. satış fiyatındaki farklılığa bakınca satın almak salaklık gibi oluyor ama firma da haklı. yatırım yapıyor sonuçta. yani ilk bölümdeki gelişmeler eğer doğru ise opele zerre fayda sağlamayacağını düşünüyorum. motor çeşidi yapması lazım opelin. 1.2 1.4 yada 1.3 dizel alacaksın. bunların güç değerleri de sabit diyor. olmaz böyle vaka. paylaşım için teşekkürler.
çok tşkler metin abi bi tşk eden sen varsın sende olmasan sitede zaten

Geri