yüksel paylaşımın için teşekkürler güzel bilgiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arctic edition vauxhallın corsa vxr edition için getirdiği bi donanım paketidir ve bundan ibarettir ben bundan bahsetmiyorum dikkatli okursan anlarsın zaten ben 2009 itibariyle revize edilmiş opcden bahsediyorum neye dayanarak gelmeyecek diyorsun anlamadım iyi araştırırsan ön bilgi olarak corsa vxr 888 i görebilirsin oda bu yıl sonu itibariyle satışa çıkıyorBahsettiğin gibi bir revize olayı yok,senin söylediğin şey, Corsa OPC Artcic Edition denilen model,kesinlikle makyajlı veya revize edilmiş kasa değil. Yalnızca Vauxhall'larda satışa çıkacak olan model,normalde OPC de beyaz olmadıgı için beyaz renk ve siyah jantlı,karbon aynaları vs. var,ve yalnızca 300 adet üretilecek. (bakınız konsoldaki 003 yazısı,3.arctic corsa demek )
Motoru 1.6 hala,Remus ile değiştirilmiş egzoz ile 225 Hp ve 300 nm torka sahip.. türkiyede hiçbir zaman göremeyeceğimiz bir model yani heveslenmeye gerek yok
Corsa OPC ARCTIC Edition :
http://www.autounleashed.com/vauxhall-corsa-vxr-arctic-edition
verdiğin linke göz attım gerçi bir kaç hafta önce arctic edition ı bi sitede tanıtıyorlardı ordanda iyi hatırlıyorum kısaca arctic editiondan da bahsedeyim
donanım adını renginden alır yani buzul beyazı ayrıca araç geçtiğimiz haftalarda ingiliz motor showda tanıtıldı vauxhall a özgü bi donanım paketidir remap edilmiş bi ecuya sahip (207hp) ve birkaç ufak görsel öğe ayrıca 500 adetlik özel üretimdir. Kaynaklarım sağlamdır milleti durduk yere heyecanlandırıcak ve yanıltıcak bişiler yazmam merak etmeyin
hem de beyaz! beyaz arabaya niye para verilir yahu?