Opel Bombayı patlatmaya hazırlanıyor Corsa Flex Ride

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
AMCA SİZE BABA DİYEBİLİRMİYİM :D(hürriyetteki range reklamı)
dsc07541wc0.jpg

internette görmüştüm :) iyiki varsın yüksel bu tür paylaşımları üşenmeden yapıorsun bravo gerçekten ayrıca teşekkürler :good:
AYRICA MUSTAFAAAA :D kaldır benim arabanın resimlerini çabuk :D

klip gibi walla :D şenlikkk :d

aykal ben sana teşekkür ederim her zaman yanımda olduğun için

takıldığınız şeyleri anlamakta zorlanıyorum bu resimdeki araçlar 6 adet yol testi için üretilmiş corsalar yok fabrikadan plakalı nasıl çıkar sis yok bilmem ne corsa sınıfında XWD sunacak nadir markalardan suzuki demişsiniz suzuki ısıya duyarlı mekanik bi 4x4 kullanıo corsada ise akıllı 4x4 olucak namıdiyar quattro ile hiçbir farkı yok neden bu kadar aşağılıyoruz opeli anlamıyorum kime ne anlatmaya çalışıyorsak

kusura bakmayın ama burda kimsenin opeli aşağıladığı filan yok sonuçta bizde opel kullanıyoruz ilk mesajımda zaten normal yorumumu yapmıştım sonrakiler biraz eğlence içindi yoksa burda hepimiz opelin ne olduğunu biliyoruz bizim kullandığımız astra da da sis farı yok arka camlar otomatik değil biz burda opeli kötülemiyoruz aynı zamanda bu tip şeylerle bi arabanın kötü olamıyacağını anlayabilicek kadarda bilgim var bu konuda. bu forumda hepimiz herşeyin farkındayız opelin 4x4 teknolojisi geliştirmiş olmasının ne kadar güzel bir olay olduğunuda biliyorum. tamam teşekkür konusunda haklısınız dalgınlığıma gelmiş teşekkür etmemişim özür dilerim. ama tepkiniz biraz fazla gibi geldi bana sonuçta o yazdığım mesajların hepsinin sonunda espri olduğunu belirticek smile lar var. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim...

iyi forumlar ;)

Son düzenleme:
benim hala umudum var... opel doğru yolu bulmuş... bekle vw, opel geliyo:D

Yüksel süpersin, ne güzel paylaşımlar bunlar :) forever opel :good:

Geri