Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Alican;
Ne zaman yapıyoruz ayna altı ışıkları ve bugün konuştuğumuz universal olayı ???
Bu soruma halen yanıt alamadım? :)

Ledleri yapmak için sipariş vermek, ayna kapaklarını sökecek delikanlı lazım :D
Universal olay neydi ki hatırlayamadım :confused:
[MENTION=58214]ilker_yusuf[/MENTION]

Ledleri yapmak için sipariş vermek, ayna kapaklarını sökecek delikanlı lazım :D
Universal olay neydi ki hatırlayamadım :confused:
[MENTION=58214]ilker_yusuf[/MENTION]
Oda muhtemelen ayak aydınlatmaydı kanka...

Sen bana link verdin de almadık mı ledleri...
ayna kapaklarını sökmekte bir şey yok be olum... kaç kere söküldü benimkiler.

Oda muhtemelen ayak aydınlatmaydı kanka...

Sen bana link verdin de almadık mı ledleri...
ayna kapaklarını sökmekte bir şey yok be olum... kaç kere söküldü benimkiler.

Perşembe karara bağlarız.

Merhabalar iyigeceler herkese benim de merak ettiğim bir soru var arabanin konsolunun üstünde ortada bir nokta var büyük top gibi o ne işe yarıyor diye soracaktım.simdiden Teşekkürler

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 03:26 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 03:24 ----------

Bir de opel in sitesinden corsayi konfigürasyon ettim opsiyonlar a baktigimda benim araba da var mesela güvenlik paketi diye bir opsiyon koymuşlar ona da şaşırdım.ben arabayi alırken en full unu aldım bende var güvenlik paketi ve artık o özellik opsiyon da hayret ettim.

Merhabalar iyigeceler herkese benim de merak ettiğim bir soru var arabanin konsolunun üstünde ortada bir nokta var büyük top gibi o ne işe yarıyor diye soracaktım.simdiden Teşekkürler

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 03:26 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 03:24 ----------

Bir de opel in sitesinden corsayi konfigürasyon ettim opsiyonlar a baktigimda benim araba da var mesela güvenlik paketi diye bir opsiyon koymuşlar ona da şaşırdım.ben arabayi alırken en full unu aldım bende var güvenlik paketi ve artık o özellik opsiyon da hayret ettim.

5. hoparlör yeri, top kısmın herhangi bir özelliği yok.

Geri