Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Coskun Sarihan

0554 461 4826

Denizli

Tapatalk.

Sen yazan fiyata ne bakiyorsun :)

Tapatalk.

Bayadır Güncelleme yapmıyordum.
Son zamanlarda detailing olayına sarmıştım... Yaz hazırlıkları kapsamında hazırlık yapıyorduk. Uzun zamandır planladığım ama ertelediğim bir çok şey bu hafta tamamlandı.
Ozan kaya kardeşimize teşekkürler. Önce bagajımız derli toplu olsun dedik ve orjinal flex floor'umuza kavuştuk.

Sonra dedik Hadi APP lerimizi Takalım...

Yauw dedik APP ler güzel oldu Sis farlarını takalım ve Gündüz turuncularını da yenileyim dedik :)

arcanız mükemmel ötesi güzellikte .acaba bagaj rafını ne kadar aldınız?
Çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olur inş.
Bagaj rafını forumdan arkadaşımız Ozan Kaya^dan aldık sağolsun kendisi bize iyi bir ikramla verdi. O nedenle buradan rakam yazmam pek doğru olmaz.

Çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olur inş.
Bagaj rafını forumdan arkadaşımız Ozan Kaya^dan aldık sağolsun kendisi bize iyi bir ikramla verdi. O nedenle buradan rakam yazmam pek doğru olmaz.

sorun değil benimde aracım 2012 corsa d cam tavanlı enjoy cdti ben de aracımı küçük ama orjinal aksesuarlar takıyorum şimdilik opc sinyal çerçeveleri,orjinal tozluklar ve orjinal lastik paspas seti aldım.nasip olursa bu bagaj rafı ile opc pedal setini almayı planlıyorum size aracınızla kazasız belasız günler dilerim.

sorun değil benimde aracım 2012 corsa d cam tavanlı enjoy cdti ben de aracımı küçük ama orjinal aksesuarlar takıyorum şimdilik opc sinyal çerçeveleri,orjinal tozluklar ve orjinal lastik paspas seti aldım.nasip olursa bu bagaj rafı ile opc pedal setini almayı planlıyorum size aracınızla kazasız belasız günler dilerim.
Süper ben size yine özelden bilgi vereyim.
Hatta bir tane link göndereyim halen duruyorsa

Son ölçüm Değerlerim.
Buraya detaylı yazıyorum resimleri ekleyemedim kusura bakmayın. İlk yolculuğumun son 30 dakikasında 110 km altına inmedim ama genel ortamayı pek etkilemedi. Demekki hepimiz bir şeyleri yanlış yazıyormuşuz. 3 dakika 5 dakika 140 larda gitmek ortalama hız değerlerimizi çok etkilemiyormuş.
Kullanılan Programlar:. my tracks ve yakıt hesaplama
Güzergah 1:
İstanbul - Bandırma ( Körfez Dolaşıldı.)
Mesafa: 316,17 KM
Toplam Süre: 4:53:24 Hareketli Süre: 3:55:48
Ortalama Hareket Hızı: 80,44 km
Maksimum Hız: 150,64 KM
Güzergah 2:
Bandırma - Erdek ( maalesef değerleri kaydetmemişim )
Güzergah 3:
Erdek - İstanbul ( Körfez Dolaşıldı.)
Mesafa: 336,97 KM
Toplam Süre: 4:33:15 Hareketli Süre: 4:23:54
Ortalama Hareket Hızı: 76,61 km
Maksimum Hız: 144,74 KM
Güzergah 4 Ümraniye - 4.Levent
Mesafe:19,30 km
Toplam Süre: 49:54 Hareketli Süre: 34,27
Ortalama Hareket Hızı: 33,60
Maksimum Hız: 93,49
GPS Sistemini biraz geç açtım bazen açmayı unuttum bandırma içi gezilerde
Kayıtlı ve kayıtsız toplamda 736 km yol yaptım. Daha ışık yanmamıştı ve depoyu tekrar fulledim.
Tüketilen Litre Miktarı: 38
Katedilen Yol: 736
Ykıt Litre Fiyatı: 5,05 ( Opet )
100 km'de tüketilen yakıt miktarı ( Litre ): 5,163 Litre
1 KM'ye ödenen ücret ( Kuruş ): 0,261
Toplam Ödenen Ücret: 191,90

Geçen sene KAŞ tatilimde daha iyi değerler elde etmiştim. Şimdi depotu tekrar fulledim bir kaç kayıt ettim ama insan üşeniyor gerçekten :)
Ama zevkli hem güzergahları hemde detayları sonradan görebiliyorsnuz.

Alican;
Ne zaman yapıyoruz ayna altı ışıkları ve bugün konuştuğumuz universal olayı :)

Geri