OPEL GÖNÜLLÜ GERİ ÇAĞIRMA

yoldangeçenbiri

Kayıtlı Kullanıcı
42-Konya
Merhaba herkese.
Opel bazı araçlarda yaşanan fabrikasyon sorunlardan dolayı gönüllü geri çağırma yapıyor. Bazı araçlarda airbag değişimini ücretsiz yapıyor. Benim aracımda da airbag ve fan kablo demeti değişimi çıktı. Yarın randevum var değişim için gideceğim.

Sizlerde google da opel gönüllü çağırma diye aratarak, aracınızın şasi nosu ile sorgulatıp geri çağırma kapsamında olup olmadığınızı kontrol edebilirsiniz.
İyi forumlar

Bilgilendirme için çok teşekkür ederiz. Birçok arkadaşımızın işine yarayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: yoldangeçenbiri
Aracınız 10 yılı tam ayına göre doldurması gerekiyor diye biliyorum birde direksiyon siminde olan airbag değişim yapılıyor.

Bugün randevuya gittim. Arabayı alıp götürdüler 10 dk inceleyip getirdiler. Tamam değişim için uygun, şartları taşıyor dediler. Ruhsat fotokopisi tel bilgisi aldılar. Parçayı yurtdışından sipariş edecekler, parçalar ellerine ulaştıktan sonra telefon ile bana bilgi verip yeniden çağıracaklarmış. Hem sürücü direksiyon airbag i hem de fan kablo demeti ve soketi değişecek.
Yer: Konya Özkaymak Opel Servisi

Aynı geri çağırma benim aracımda da var. Ancak açıkcası bu duruma anlam veremiyorum. Onbinlerce aracını çağıracak mı şimdi Opel? Şikayetvarda işçilikle ilgili sorunlar var. Açıkcası bu kadar işi kusursuz yapabileceklerine güvenemiyorum servistekilerin.

Aynı geri çağırma benim aracımda da var. Ancak açıkcası bu duruma anlam veremiyorum. Onbinlerce aracını çağıracak mı şimdi Opel? Şikayetvarda işçilikle ilgili sorunlar var. Açıkcası bu kadar işi kusursuz yapabileceklerine güvenemiyorum servistekilerin.

Benim de işçilikle ilgili kafamda soru işaretleri var ancak airbag meselesi önemli bir sorun, takata marka airbagler hatalıymış, patlama sonucu saçılan parçalardan 25 kişi ölmüş yüzlerce kişi yaralanmış. Göz ardı edip o şekilde binemem aracıma. Değiştirirsem içimin rahat edeceğini düşünüyorum.
Zaten sadece direksiyondaki airbagi soketinden çıkarıp yenisini takıyorlar, koskoca yetkili servis bu kadarını da becerir heralde 😐

• Beğen
Tepkiler: kaanrevan
Bu bilgi için teşekkürler. Ben de araştırdım bu çok önemli bir konuymuş aslında. Gönüllü değil zorunlu geri çağırma olmalı. Ford Stop Drive kodu ile yayınlamış zamanında airbag bültenini. Üzücü olan şu ki, biz 2025 de daha yeni bu aşamaya gelmişiz.

Geri