Normalde 90 seviyesinde durması gerekir ideal çalışma sıcaklığı...
Eğer daha düşük ve yükseklerde ise fan müşürü veya termostadda sorun olabilir...
Evet 2 farklı segment opeldede gözlemim bu yönde ne olrsa olsun 90c de sabit..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde 90 seviyesinde durması gerekir ideal çalışma sıcaklığı...
Eğer daha düşük ve yükseklerde ise fan müşürü veya termostadda sorun olabilir...
Tipo müşürü hayat kurtarır
Tipo aslında Fiat ın değilmiş Tipo yu Lancia tasarlamış fakat henüz üretim bandına koymadan Lancia yı Fiat satın almış böylece Lancia Tipo yerine Fiat Tipo olarak doğmuş bu yüzden kapı altlarında motor bloklarında amortisör tepelerinde hep Lancia yazarmış ve işte bu Lancia zamanında GM ile teknik olarak bir miktar işbirliğide yaparmış müşürler tamamen başkasının kanından gelmiyor uzaktan akrabalık var üzülmeyin
bu ozel MTech modifiye firmasi tarafindan gelistirlimis 82 derece musuru ile birlikte komple termostat.. her arac icin 150 TL
evet arkadaş galiba haklı konuyu motor ustama anlattım ve aynı cevabı verdi.Konu hakkında gelişmeleri bekliyorum doğrusu.113 derecede fan açmaya tasarlanmış bir arabaya 82 derecelik müşür takılır ise çok büyük ihtimalle fan motoruna giden kablolar yanar