arkadaslar benım astra h 98 ıla 100 derecede fan acmadı , 108 ıle 110 arası acar mı sızce ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belirttiğin sıcaklıkta açıyor zaten..105-108..klasik söylence: opel harareti sever..çooooooooookkk eski bir konu yine başlayacak..iş fan müşiri arızasına gidecek..bazı arkadaşlar sanayi de tipo müşiri arayacak..v.s.v.s....
bence 105 te açar Eren arkadaşım...
abi bugun sanayiye gittim aldım müşürü ucu sarı kalın bişi tipo slx müşür dedim 92 97 yazıyordu üzerinde soketi vardi altı aldın sarısı plastik bölümünde üstünde söketin oldguu kısımda 92-97 yazıodu ve sonra ustama gittim dedim bunu takıcam takmadı tak dedim israr ettim tam dedi sonra zor iş bu dedi tampon inecek ws ws sıraladı sonra yaptıramadım cıktım bu işin nasıl üstesinden gelicem cook sinir bozucu bugun sonrasında trafige cıktım 100 120 km arası giderken sikinti yok istedigin devirde sıkıştır hararet yapmıyor biraz trafik görsün 103-105 arası yok performasn düşer yok fanı patlatırsın durmaz kablolar isinir ben karışmam diyor çekiliyor ama istersen takarım diyo araban cook yakar ws ws ne yapacagımı bilmiyorum aşırı şekilde bu duruma taktım
benım %90 85 derece civarı geziniyor dostum..çok nadir 1.veya 2.viteste bi tepe tırmanırken 90 oluyor..30-40 sn gaza basmadan tepe insem direkt 80 in altına ilk çalıştığı sıcaklığa dönüyor..durum bu,sızın anlattıklarınzla biraz ters ama hangimizinki normal acaba? benmki yanlışsa bu şekilde kullanmamın zararı var mıdır? şimdiden teşekkürler.
benım %90 85 derece civarı geziniyor dostum..çok nadir 1.veya 2.viteste bi tepe tırmanırken 90 oluyor..30-40 sn gaza basmadan tepe insem direkt 80 in altına ilk çalıştığı sıcaklığa dönüyor..durum bu,sızın anlattıklarınzla biraz ters ama hangimizinki normal acaba? benmki yanlışsa bu şekilde kullanmamın zararı var mıdır? şimdiden teşekkürler.