Opel ile pazarlıklar, Astra tercihi. Yardımlarınızı bekliyorum.

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selamlar herkese. Yeni Astra Sedan düşüncem iyice belirleşti artık. Nasipse zamlar gelmeden bu işe girmek istiyorum. 2 seçenek arasındayım her an Opel'le anlaşabilirim.
Şimdi sizce?
1) Astra Sedan 1.6 115 Hp Enjoy + Spor Paket + Sunroof + Deri Döşeme + Metalik Renk + Karter Koruma + Boya Koruma = 37.500 YTL

2) Astra Sedan 1.6 115 Hp Cosmo + Sunroof + Xenon Paketi = 43.000 YTL

bence enjoy modelde biraz daha pazarlık yap biraz daha aşağıya çekebilirsin fiyatı malum kriz var

bende cosmo derim ne kadar yanında + paketi olsada hiç bir Njoy cosmo kadar kaliteli ve donanımlı olamaz

deri döşeme çok tatlı duruyo astra sedanlarda.. showroomda binmiştim çok hoşuma gitti.. zamanla güneşin zararlı etkileri napar bilmiorum.. 5.5 milyar fark az deilmiş.. ben olsam enjoy alırdım

kesınlıkle njoy

ne kadar para o kadar köfte sonuçta 5500 ytl fark var ... maddi olarak zorlanmıyosan kesinlikle cosmo tabiki...
ama cosmo alacaksan 3000 ytl daha ver...3 kapı gtc 1.6 t alırım 46000 tl ye kampanya yapmışlar ...180HP

Cosmolarda artı olarak ne kaldı ki sanırım katlanır aynayı falan kaldırdılar. Döşeme desek yarı deri.
Ama otomatik klima ve soğutmalı torpido gözü tabi bunlar özel ayrıntılar.

bence almışken cosmo al,5.500 az deil ama
bence kutuna git:)
şimdiden hayırlı olsun..

Geri