şimdiden hayırlı olsun Burak.
atilla altay
atilla altay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A4-Octavia-Mondeo gibi alternatifler de var
astraya fiyasko diyorsunuz halbuki sınıfının en iyi görüneni neresi alelacele hazırlanmış çok merak ettim neyse astraya fiyasko demişsiniz toyota corollayı 1e yazmışsınız ya asıl fiyasko corolla tamamiyle tasarım özürlü bir araç
umut abi sana ne demeli sınıfının en iyi yol tutuşu demişsin yapma allah aşkına bi kere s40 d segmentinde ha platform olarak dersen focus tahtını astraya kaptıralı yıllar oluyor , d segmentinde de s40ın adı anılmıyor
Kaçak benzinden dolayıda Corolla doğuda tutuluyor ve sağlam araba.Burdaki tercihlerde yok ama ben olsam (ikinci el) bir Auidi A3 bakarım.yükselcim yerlere yatıp tepineceğine,kalk da yazdıklarımı şöyle güzelce bir daha oku.. Ben liste yapmadım ki 1.sıraya corollayı yazayım. Ben dedim ki "ben başkalede yaşıyorum, burası mahrumiyet bölgesi, ve buradaki insanların tercihi evvela corolla, sonrasında ise civictir. Çünkü deposuna yakıt diye ne koysanız çalışır, yolda belde kalmaz. "
Oldumu benim güzel kardeşim..