Opel ile pazarlıklar, Astra tercihi. Yardımlarınızı bekliyorum.

eğer kısa süre kullanıp satmayı düşünüyorsan enjoy al geç. Fakat uzun süre binerim diyorsan, bütçen de müsait ise Cosmo'yu tercih et. Çünkü bir süre sonra en ufak donanım eksikliği bile göze batmaya başlıyor. Şunu taktırayım bunu taktıraym diye düşünüyorsun. Ama full donanım olunca kafan rahat oluyor.

eğer kısa süre kullanıp satmayı düşünüyorsan enjoy al geç. Fakat uzun süre binerim diyorsan, bütçen de müsait ise Cosmo'yu tercih et. Çünkü bir süre sonra en ufak donanım eksikliği bile göze batmaya başlıyor. Şunu taktırayım bunu taktıraym diye düşünüyorsun. Ama full donanım olunca kafan rahat oluyor.

bak bu yorum güzel olmuş

Enjoy+elegance paket al derim birde sunroof ekletirsin güzel olur düşüncesindeyim. Enjoya ek olarak hız sabitleyici, park,far,yağmur sensörleri,16 jant,kararan dikiz aynası,dijital klima soğutmalı torpido falan bayaa bişey var enjoyun üstüne:)

ne kadar para o kadar köfte sonuçta 5500 ytl fark var ... maddi olarak zorlanmıyosan kesinlikle cosmo tabiki...
ama cosmo alacaksan 3000 ytl daha ver...3 kapı gtc 1.6 t alırım 46000 tl ye kampanya yapmışlar ...180HP

180 lik alırdım bende:)

Ben beklemeni öneririm, yeni kasa astra çıkacak araba eski model olacak, ayrıca insignayıda incele astra cosmo alacaksan biraz daha ekleyip insigna alabilirsin

donanımının yeterliliği ile fiyat ilişkisine bakarsak njoy piyasada tercih edilendir amaaa
param var, neden daha fazlası olmasın ve de farklı olayım diyorsan elbette cosmo

Valla para olmadığından enjoy aldım şimdi ise yanımdan cosmo geçsin hep içimi çekerim.
ah cosmo ah.

kısa süra binip sıkılıp satacaksan enjoy, uzun süre binerim diyorsan cosmo al derim, nedenine gelince;
1- şu anda 2. elde piyasası en iyi olan enjoy, çünkü fiatı cosmoya göre düşük ve taliplisi çok oluyor. satarken donanım ve sıfır fiatı ne kadar yüksek olursa araç ikinci elde daha fazla zarar ettiriyor.
2- dikkat ediyorum herkes olayı görsellik açısından değerlendirmiş ama özellikle hızlı araba kullanıyorsan bence güvenlik açısından esp çok önemli. bir arabada esp varsa güvenlik donanımı olarak her şey var demektir.
cosmo iç görünüş, güvenlik ve konfor açısından mükemmel tabi her şeyin de bir bedeli var.
yakında astraların kasa değişecek bunu da dikkate al. hatta bütçen müsaitse biraz daha ekleyip insignia al paşalar gibi bin.

Geri