Opel İlginç Bir Özellik bilen varmıı sunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan namesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

namesut

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
kontak 1 deyken km sıfırlama düğmesine basılı tutunca farklı degerler cıkıyor km kısmında 45.3 toplam km de 15260 yazıyor ne manaya geliyor bu degerler

servis süresi ile alakalı biseydi sanirim. servis süresini yada servis kmsini yaziyor..

evet anlamadım en son sıfırladıktan sonra tam 50.1 km de iken yine sıfırladım basılı tuttum üst 45 yazdı altta 15000 civarı felan yazdı hangi degerler bunlar acaba

arabaya aldıgım şu ana kadarki kaçak benzini araba intikam için sayıyor olmasın walla dayanamadım bugun yinie doldurdum kacak benzin yarı fiyat olunca :D:D:D:D

Abi nerden alıyosunuz bu kaçak benzini. Bizim bildiğimiz istasyondamı satılıyor.yoksa ayrı yerimi var bunların.

arabaya aldıgım şu ana kadarki kaçak benzini araba intikam için sayıyor olmasın walla dayanamadım bugun yinie doldurdum kacak benzin yarı fiyat olunca :D:D:D:D

Aynen öyle bence intikam için sayıyo :)

Abi nerden alıyosunuz bu kaçak benzini. Bizim bildiğimiz istasyondamı satılıyor.yoksa ayrı yerimi var bunların.

vanda sokakta gez eger bir evin önünde mavi renkli bidon varsa bu kuraldır vanda kacak benzin var demek :D ben tcdd personeliyim telsizimin sesinide sonuna kadar acıyorum beni polis sanıyorlar :D :D:D:D 2 tl ye cook temiz alıyorum aynı zamanda kimyacıyım evde analiz ediyorum yemin ederim shellden kaliteli cıkıyor degerler kırmızı benzin olan tabiki vanda renk renk benzinler en kalitelisi kehribar rengi ve kırmızı renkli benzinler

...

Geri