Opel İlginç Bir Özellik bilen varmıı sunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan namesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
stadın ordan :D:D:D:D:D:D:DD:D arkasından camının yanındak,i bakkal hacı amcayı bul komiserimin selamı var de temizinden doldursun...

bakkal hacı amcayı bul komiserimin selamı var de temizinden doldursun...
Puhahahhahahahahhahahahahhaha:):):)
Zuhahahahhahahahahhahahahhaha:):):)
Aman Allah'ım ne kadar güldüm yaaaav.:kop:

Hem bakkal, hem hacı ve de Mesut komiser:kop:
Ulen bir cümlede ancak bu kadar olur

Hahahaha........:):kop:

O benzinden bende istiyorum. İnternetten satıyor mu hacımız, karta çektirsek bi kamyon alsam:):kop:

ilk basta asla kacak kullanmam dedim po dan aldım almaz olaydım meger onlar aslında kirli kacak satıyorlarmıs filtreler degisti sonra ,dedigim hacıdan aldım cok güzel cıktı oraya gidersen cay icin cok ısrar ediyor hatta ,dovmemek icim ,kendimi zor tutuyorum sakı ıcme ıggrenc :D:D:D

4 yıl patnosta kaldım. bilirim o kaçakları. ssk hastanesiydi galiba onnun o çıkmaz yoldaki arada satıyolardı baraka gibi biyer. inşallah seneye vandyım. ozaman lpg yi sökecem :)

ilk basta asla kacak kullanmam dedim po dan aldım almaz olaydım meger onlar aslında kirli kacak satıyorlarmıs filtreler degisti sonra ,dedigim hacıdan aldım cok güzel cıktı oraya gidersen cay icin cok ısrar ediyor hatta ,dovmemek icim ,kendimi zor tutuyorum sakı ıcme ıggrenc :D:D:D

doğuda öyle 1 liralık bişey bile alsan hemen çay ikram ediyorlar.

Doğudan batıya bir hat mı çeksek ne yapsak bilmiyorum ki?

walla mersin-van arası gidip geliyorum mersinde limandan kaçak gemilerdne ucuza alıyom vandada malum aracımda gittim bide zavoli tüp taktım o kadar borcun içinde merivamı deldiler :D keşke takmasaydım konu dagıl dı bu eğer basılı tutunda servis bilmem nesi cıkoyrsa ne demek bu yani ustte 45.3 yazıyor altında 15256 yazıyor bu degerler neyi gösteriyor...

mesut abi istasyon ilköğretim okulunda öğretmenim okula gelirsen sizinle bi sohbet etmek isterim.Bizim çaylar hacınınkinden güzeldir.:))

Geri