Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk basta asla kacak kullanmam dedim po dan aldım almaz olaydım meger onlar aslında kirli kacak satıyorlarmıs filtreler degisti sonra ,dedigim hacıdan aldım cok güzel cıktı oraya gidersen cay icin cok ısrar ediyor hatta ,dovmemek icim ,kendimi zor tutuyorum sakı ıcme ıggrenc
4 yıl patnosta kaldım. bilirim o kaçakları. ssk hastanesiydi galiba onnun o çıkmaz yoldaki arada satıyolardı baraka gibi biyer. inşallah seneye vandyım. ozaman lpg yi sökecem
ilk basta asla kacak kullanmam dedim po dan aldım almaz olaydım meger onlar aslında kirli kacak satıyorlarmıs filtreler degisti sonra ,dedigim hacıdan aldım cok güzel cıktı oraya gidersen cay icin cok ısrar ediyor hatta ,dovmemek icim ,kendimi zor tutuyorum sakı ıcme ıggrenc
walla mersin-van arası gidip geliyorum mersinde limandan kaçak gemilerdne ucuza alıyom vandada malum aracımda gittim bide zavoli tüp taktım o kadar borcun içinde merivamı deldiler keşke takmasaydım konu dagıl dı bu eğer basılı tutunda servis bilmem nesi cıkoyrsa ne demek bu yani ustte 45.3 yazıyor altında 15256 yazıyor bu degerler neyi gösteriyor...