Opel İlginç Bir Özellik bilen varmıı sunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan namesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
walla eşimi büyük ihtimal istasyon iöo a gelecek bu ara tatilinde iyi iyi opelleri tokuştururuz :D:D:D

....

EHeuhuehuehueuheuheuhue bende Van da yapmıtım askerliğimi :D:D:D:D:D.....

" Namesut" un dediği gibi stad civarında yada hava alanına giderken, (yanlış hatırlamıyorsam), adam en azından 2mt ye 5 mt mazot mu benzin mi anımsayamıyorum, 1 Tl veya o civarlarda bir rakamda afiş asmıştı, Cem Uzan gelmiş buraya diye geyik yapmıştık :D:D:D:D Benzin 1TL olacak :D:D:D:D:D

Zaten Van a tayin i çıkan rütbelilerin yaptığı ilk iş araçlarını dizel le değiştirmek:D:D:D:D

Son düzenleme:
mesut abi istasyon ilköğretim okulunda öğretmenim okula gelirsen sizinle bi sohbet etmek isterim.Bizim çaylar hacınınkinden güzeldir.:))

murat hocam daha önce hangi okulda çalışıyordunuz.........

öZALPTA ÇALIŞTIM .İstasyon i.ö .okulnda da 3. senem.Mesut abi senle bol bol opel den konuşuruz. Ben manyğı oldum bu sitenin.Arıza kodlarını bile ezbere biliyom nerdeyse burdan baya bi şey öğrendim.Bizim okulda bayağı açık var.iNŞALLAH YENGE HANIM BİZİM OKULA GELİR.:)))

walla ben de arabayla ilgilenmekten cok zevk alıyorum bir huyum var yaptıgım iş orjinal kalitede olmazsa icime sinmiyor onunu icin iyi arastırmak gerekiyor.. arabama bir cok az masraflı şeylerle eklentiler yapıyorum en cok memnun kaldıgım park sensoru gittigidiyordan aldım kendim montajladım walla orjinaldan iyi oldu ama yeni şeyler yapmak için woltran gücüne ihtiyac var inş hanımı aldırırsam oraya ger gün oradayım okula bırakmak icin yeni şeyler yaparız artık...

öZALPTA ÇALIŞTIM .İstasyon i.ö .okulnda da 3. senem.Mesut abi senle bol bol opel den konuşuruz. Ben manyğı oldum bu sitenin.Arıza kodlarını bile ezbere biliyom nerdeyse burdan baya bi şey öğrendim.Bizim okulda bayağı açık var.iNŞALLAH YENGE HANIM BİZİM OKULA GELİR.:)))

sizin okula hergün geliyoruz 06 plaka vectra c ile....öğlen uğruyor bir arkadaşı bırakıyoruz akşamda alıyoruz......bizim okulda sizin okula çok yakın zaten....

walla vanda beyaz meriva görürseniz o benim daha ben vanda beyaz merivayı bırak 2-3 tane meriva gördüm :D bildigim 2 tane yyü hocada var bitane hergün sıtadın karsısında bı bayan duruyor kırmızı merivası var bide bende var yolda karsılasırsak sellektörlyinn...

valla van da vardır doğrudur ama ben istanbuldayım kadir has ünv. var yanımda balat sahilde her sabah oranın servis şöförleri ile kahvaltı esnasında kahvede karşılasıyoruz faruk abi var bahcelievlerden geliyor mercedes minibüsü var kaçak mazot alıyorum diyor 1.80 e gayet te guzel diyor.istanbulda kaçak mazotu buldum da benzin nerde onu bilemeyeceğim

Geri