opel ine cid (renkli) ekran almak istiyenler burda toplanalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki teyp ve ekran alpine tarzı yapılıp konsola ekran takılamazmı ?

mustafa dediğin olay yapılır. ama yol bilgisayarını ve diğer beyinden gelen bilgileri okuyamazsın. iklim kontrollü kliman varsa kullanamazsın. çünkü bilgileri ekranda çıkıyor.

selçukcum şimdi odakda arkadaşı aradım bizde yok öyle bir şey dediler o genel elektrik garantisine dahildir dediler bende odakda çalışan kenan arkadaşın yazısını yazıyım sen öyle deyince açıkcası bende tırstım çünkü bende orjinal kolonları çıkartıp yerlerine orjinal yuvalarına kompenanat takım koydum anfi falan bağlattım arkadaş bir şey olmaz yok bizde öyle bir şey dedi..

bu video aparatına gelince opelshop polonya yada diğerinde gördüm opel video in interface gibi bir şey yazıyordu hatta fiyatıda 250 euro civarıydı hatta paket halinde kenwooda uygun adaptörlü interface i de vardı istersen kenwood teyiple alabiliyordun 750 euroya... kenwoodu alırsan zaten direk kenwoodun resmi sitesine bağlıyordu şimdi geçmişe bakıcam bulursam koyucam linki buraya..

birde konu çok sapdı arkadaşlar toparlıyım lütfen cid almak isteyenler niyeti olanlar burada toplanalım cid türevlerinde soruları olanlar ek konular açabilir lütfen buralarda sormasın konu dağılıyor...

emre bak bu garanti olayını gayet iyi biliyorum. eğer sen ekrana o parçayı alıp takarsan ve Allah korusun öyle bir bozulma flan olursa bak gör opel ne cevap vercek. müzik sistemi ayrı bir garantidir. tabiki elektrik bölümü ilgilenir. ve ya parçayı değiştirir yada seni yetkili blaukpunt servisine gönderir. ayrıca dediğin parça kesinlikle ama kesinlikle orjinal bir ürün değildir. taktırırsan aracın komple garantiden çıkmaz. sadece eğer bir problem olursa o üründen kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dışında kalır. opel odak da servis şefi, motor ustası,elektrik ustası arkadaşlarım, abilerim. bunları söyleyen bunlar. ki opel kullanma klavuzu yanında teyp le ilgili kullanma klavuzuda verir. orda teyp hakkında garanti koşullarında da bu dediklerim belirtilir.

var var o dediklerinin hepsi evet ben konuya geri döniyim cid ekran isteyenler burada toplanalım arkadaşlar

arkadaşla ilerde tek almaya kalkrsanız pahalıya alırsınız ne kadar çok toplu olursak o kadar büyük indirimli alırız

Emre dvd90 'nın özellikleri neler nette ben aradım ama bulamadım. Nedir bu dvd90 'nın oalyı kaç cd alıyor mp3 çalar mı? Eksra takılan rgb kablosu nedir ?
Bilen yokmu teşekkürler.

valla özgürcüm bilmiyorum bakarım rast gelirsem özelliklerini yazarım benim tahminim nav dosyaları böyle 4-5 cd de olucağına nav70 de tek bir dvd de olsun diye yapılmış dvd90 yani dvd sinin tek esprisi o bence adamlar cdrom çıkartıp dvd romu koymuşlar

normal bir cd nin 700 mb normal bir dvd nin 4.5 gb olduğunu düşünürsen nav70 de adamın 4 cd de izliyceği yada yükliyceği harita bilgisini diğerinde tek bir dvd cd ile yapabilicek bence tek fark o gibime geliyor ama tahmin gene tabiki.. bir yabancı forumda içinde oyun yüklü falan deniyordu ama ne kadar doğru bilmiyorum

Geri