opel ine cid (renkli) ekran almak istiyenler burda toplanalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eger uygun fiyat olması durumunda cid ekran ben de dusunuyorum. amacım bir de torpidoya dvdli teyp koyup onu baglatmak. garanti konusunu servisle bir gorusmek gerek. muzik sistemi garanti olayıyla ilgili basımdan gecen su olay sizi aydınlatacaktır. aracımın teybinin icinde cd kaldı, cdyi okuyor ancak dısarı cıkarmıyor. istanbulda oturuyorum ve aracım gedizlerden alındı ancak yazları tekirdag tarafında oldugum icin corlu'daki inan opel bayisine gittim. bana soyledikleri sey teybin ve muzik sisteminin (cd30 mp3 olması lazım kodunun) blaupunkt marka oldugu ve bu konuda garantiyi verenin opel diil blaupunkt oldugunu soyledi. opel servislerinin de teypleri sokup oraya yolladıgını soyledi. dolayısıyla garantiden cıkma ve benzeri durumlara da orası karar veriyor. bana verilen bilgi bu yonde. blaupunkt servisinin yeri avrupa yakasında bir yer hatırlayamıyorum ancak isteyen olursa adres ve telefon bilgileri bir kagıtta yazıyor, verebilirim. unutmassam acıp soracagım zaten bu konuyu en kısa zamanda.

gtc öncelikle umarım ekran bulursun. ama dvd flan bağlaman için burada arkadaşların dediği gibi bir parçaya ihtiyacın var. ayrıca teyp garanti konusunda verdiğin bilgi için çok saol

dostlarım ben aracıma dvdli bilgisayar sistemi yapmaya başladım o yüzden cid olayını bahara bırakdım yapıcam er yada geç ama biraz geciktiricem başka parçalar rezerve ediyroum

ama yardım isteyen almak isteyene her daim burdayım yardımda ederim bana özelden ulaşabilirsiniz her konuda elimden geleni yaparım

özgür arkadaşın CİD ekranını aldım ve taktırdım. Herkese tavsiye ederim gerçekten arabanın havasını değiştiriyor. yanlız bir sorun var sanırım, ekran ingilizce taktıran arkadaşlar acaba bu konuda bilgi verebilirler mi?

arkadaşım o yazılımla alakalı bir şey software türkçesini bulup yükletmen lazımki hiç sanmıyorum renkli menünün türkçe software i olduğunu ira renkli menü bir avuç opelde var tr de

arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bana vectra c cid renkli ekran arıyorum bu ekran konusu çok olduğu için başka bir konu açmak istemedim

forumu takıp eden arkadaslar bılır ben astrama yeni taktırdım bayagı bi ugrasdan sonra astra icin olan daha yaygın ama onunda rısklerı var alması falan cok problemli forumdan arkadaslardan biri vectra c icin tasiparis etmisti ama onunda urunu yanlıs gelmis piyasada vectra renkli ekran yok ekranıda yok denilebilir umarım bulursun he param var diyosan servis ekranı monta dahil 3250 ytl ye takıyo

forumu takıp eden arkadaslar bılır ben astrama yeni taktırdım bayagı bi ugrasdan sonra astra icin olan daha yaygın ama onunda rısklerı var alması falan cok problemli forumdan arkadaslardan biri vectra c icin tasiparis etmisti ama onunda urunu yanlıs gelmis piyasada vectra renkli ekran yok ekranıda yok denilebilir umarım bulursun he param var diyosan servis ekranı monta dahil 3250 ytl ye takıyo
seviste çok para peki vectra c1 c 2 farkedermi mesela benim araba c1 ayrıca teyibi değiştirmedende olurmu bu renkli ekran

Geri