opel ine cid (renkli) ekran almak istiyenler burda toplanalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet ebayda 250 euroya bir tane var hemde açık arttırmasız buy now olayı istersen al gereksiz ama sen bilirsin

mustafa dediğin olay yapılır. ama yol bilgisayarını ve diğer beyinden gelen bilgileri okuyamazsın. iklim kontrollü kliman varsa kullanamazsın. çünkü bilgileri ekranda çıkıyor.
benim araba essentia ekranda teyp sıcaklık saat baska hiç birsey yok ve bi halta yaradıgı da yk :D

yok diye bir şey yok hepsi var aracında adam astra g ye cid ekran takıyorda bütün veriler tıkır tıkır çıkıyor sonuçda aynı beyin senin aracındada var sensörlerde var çıkmamasının nedeni ekranın ve yazılım meselesi adamlar o ekrana o kadar özellik koymuşlar ufak olduğu için..

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=28970

bu konuya bak astra g ye adam takıyor ve tıkır tıkır arabanın bütün her şeyi ekranda çıkıyor....

sen ama illa öyle hindistan işi çin işi oraya renkli lcdni takıcaksan tak seni tutan yok :) o işin kolayı onu hepimiz yaparız zaten istesek zor bir şey değil hata yapmışken sana tavsiye git dokunmatik yapdır daha bir çin işi pavyon işi olur :D :D :D

burda bu konun açılma amacı tamamen araçların orjinallikleri içinde arabanın orjinalliğini bozmadan emek harcayarak zoru başararak bir şeyler yapmak işin kolayına kaçmak orjinalliğini bozmak değil :D

ben varım. fakat fiyat önemli. belli bir yere kadar cıkabilirim.

yalçın zaten amaç o ebayda 150 ila 300 euro arası gidiyor vectranınkiler ucuz 250 euro civarı gördüm en fazla vectrada ama astranınki en fazla 350 euroya kadar gördüm bir adam bulursak benim tahminim ordakilere bu işin maliyeti 100 euro civarı üstü karları ben en fazla 200-250 euro ya kadar hepimiz için bakıyorum bir adamını bulabilsek

ebayda bakıyorum zaten satan adamlar hep aynı yada şirketler görüşme halinde olduğum var 350 euroya tiko sana istediğini temin ederiz istediğin kadar diyen şirkette var ama bence fazla

mustafa madem aracın essentia yani yol bilgisayarın yok. eğer böyle ekran flan düşünüyorsan hiç uğraşma. git opelden çerçeve al cid için. sonra gir bir tesisatçıya. hem ucuza hemde dvd film flan izleyebileceğin güzel bir sistem taktır.

selçukcum bu kaçıncı insanları yanlış yönlendirişin arkadaşın arabası ne olursa olsun o aracında beyin var ekranı mid ekran diye o özellikler yok değil var sadece gid yada cid ekran taktırtıp software güncellemesi yapması yeterli aracının özelliğine göre tüm bilgisayar bilgileri çıkıcakdır... teybinin cd30 ve üstü olduğunu vasrasayark konuşuyorum teybi daha eskiyse teybide değiştiricek tabiki gid ekran için en az bir cd30 alıcak...

yukarda link verdim adam astra g ye takmış astra g de bile cid ekran yol bilgisayarını çalıştırmış bunu daha öncede yapdın ses etmedim ama sen tamirci değilsin servis değilsin usta değilsin opelin yönetimindede çalışmıyorsun çok kesin ve keskin konuşuyorsun git şunu yap bunu yap diye

o arkadaş o işe girişirse ön konsolu söküp bir sürü curcurnaya girişicek oraya öyle çerçeve al tak demek kadar yapması kolay değil birde bunu satması var ben şahsen orjinalliği bozulmuş oynanmış araç almam piyasada pek çok kişide almaz pek çok akıllı adamda oynanmış araba almaz eminim sende almassın..
haklı olarak bilemeyiz araçda ne tür oynama yapıldığını adam bir ekran takdım der ama alıcı adam ben sen herkez bu buna cearet edip arabayla oynamışsa daha nerelerine neler yapmışdırda söylemiyodur diye içimizden geçiririz...

o yüzden bu araçları sürmesi var satmasıda var hep diyorum ne yapıyorsanız orjinalini yapın orjinalini yapınki yapdığın satarken size artı bir değer olarak geri dönsün yada arabanın fiyatında bir artı olarak geri dönsün diğer türlü satmak için fiyatıda kırmak zorunda kalırsınız... burda cid ekran yapalım diye boşunamı uğraşıyoruz yoksa alalım gidip bir double din indash olsun bitsin ne kasıcaz bu kadar

bu kadar kasıyoruz çünkü standartlarına orjinaline uysun diyoruz arabamızı gün geldiğinde satmaya kalkdığımızda göğsümüzü kabarta kabarta arabada cid ekran mevcutttur orjinalinden türkiyede çok az opelde mevcuttur türkiyeye yollanan opellerin çok azında renkli ekran görürsünüz diyelim... :)

emre,, arkadaş bir soru sordu. ve ben cevabını verdim. sen opel in bu essentia modellerinde gid ekran taktırılıp sonradan yol bilgisayarı özelliklerini açtırıldığını öğrendiği için şimdiki modellerinde bunu kilitlediğini biliyor musun??
sonraki konu ben beyin yok mu dedim??? dediklerimi okudun mu??? yukarıda yazdığım gibi bu özellikler kilitlendi. artık eskisi gibi öyle ekranı değiştir, git software yüklet sonra özellikleri kullanmaya başla olayı yok. yaptırabiliyorsan 2008 model bir astra ya burda senden bin kez özür dilerim.
açtığın konu güzel bir konu. tabiki bende isterim bu ekranı. benim derdim sana karışmak değil. adam yapılıp yapılmıycağını sormuş. bende bir fikir veriyorum.yapılabilceğini söylüyorum. ki essentia model bir astram olsa ben hiç uğraşmazdım. ztn yol bilgisayarım yok. siz herşeyin çok kolay yapılabilceğini sanıyorsunuz ama bu kdr kolay değil. bugün o ekranı alıp gelsen bile servisin rap diye halledebileceğini sanmıyorum ki burda özgür arkadaş yol göstermiş saolsun, o bile çok uğraştı. tabiki bu işin basit kısmı. elbet bulunur. işin özeti ben burda kimseyi yanlış yönlendirmiyorum. yanlış yazdığım bir yazımı buyur çıkar. kesin bildiğim şeyler hakkında zaten kesin konuşmuşumdur.

Son düzenleme:
ayrıca emin ol ki bu konuyu ilk açanlardan biri benim. hakkında bir dünya araştırma ve görüşme yaptım. bilmeden bişeyleri söyleyerek arkadaşları yönlendirmem zaten

arkadaşım yapılır isteyen yapar o blokajda kırılır sen o cid ekranlar çokmu temiz sanıyorsun adamlar hepsini resetliyorlar formatlıyorlar demekki bir şekilde yapılıyor bunların dışında cid ekran geldimi takması çok kolay burda özgürün sıkıntısı taktırmak olmadı ilk aldığı ekranın seriallı çıkdı falan filan yani servisden değil ona bakarsan şükrü arkadaşımızda getirdi bu forumda hemende çok çok rahat bir sıkıntı çekmeden takdı burda da konuşduk bu mevzuları yani takması kolay yeterki ekranda sıkıntı olmasın

adam az metmiş astrag ye takmış azmeden adam essntialada takar benim görüşüm değermi açık açık söyliyim değmez bencede o konuda hem fikiriz ben alsam öyle bir araç cid taktırmazdım ama en azından gid ekran taktırmaya çalışırdım çünkü gid ekranlar sudan ucuz 60-100 dolar arasında satılıyor vede eski cdr teyplerde bile rahat çalışıyor yani alır en azından haftasonu uğraşı denerdim ben araştırmadım ama araştırılsa eminim %100 onuda kırmışlardır bulunur... yani en azından böyle sirk arablarını kovalayıp özeniceğine arabanın orjinal bir şeyine özendirip ona yönlendirmek daha iyi hiç olmassa dediğim gibi satarkende aracı çok prim yapar essentiallarda yok ama benim arabamda yol bilgisayarım var demesi bile aracını satarken diğer essentillardan bir adım öne çıkarır parasal değerinide bu benim düşüncem tabiki...

Geri