emre,, arkadaş bir soru sordu. ve ben cevabını verdim. sen opel in bu essentia modellerinde gid ekran taktırılıp sonradan yol bilgisayarı özelliklerini açtırıldığını öğrendiği için şimdiki modellerinde bunu kilitlediğini biliyor musun??
sonraki konu ben beyin yok mu dedim??? dediklerimi okudun mu??? yukarıda yazdığım gibi bu özellikler kilitlendi. artık eskisi gibi öyle ekranı değiştir, git software yüklet sonra özellikleri kullanmaya başla olayı yok. yaptırabiliyorsan 2008 model bir astra ya burda senden bin kez özür dilerim.
açtığın konu güzel bir konu. tabiki bende isterim bu ekranı. benim derdim sana karışmak değil. adam yapılıp yapılmıycağını sormuş. bende bir fikir veriyorum.yapılabilceğini söylüyorum. ki essentia model bir astram olsa ben hiç uğraşmazdım. ztn yol bilgisayarım yok. siz herşeyin çok kolay yapılabilceğini sanıyorsunuz ama bu kdr kolay değil. bugün o ekranı alıp gelsen bile servisin rap diye halledebileceğini sanmıyorum ki burda özgür arkadaş yol göstermiş saolsun, o bile çok uğraştı. tabiki bu işin basit kısmı. elbet bulunur. işin özeti ben burda kimseyi yanlış yönlendirmiyorum. yanlış yazdığım bir yazımı buyur çıkar. kesin bildiğim şeyler hakkında zaten kesin konuşmuşumdur.