selçukcum artık haklı çıkmak için ne yapacığını şaşırdın battıkça batıyorsun hani sanki yazılar başka bir yerde topu topu bir iki satır üstte ben biryerde astrada g de bile adam yapıyorsa mustafanın astrada hayli hayli olur dedim çokda belli yazdığım sen ilk başda mustafanın arabası astra g değil dedin yani bel altından vurmaya çalışdın beni sanki mustafanın aracı astra g demişim gibi göstermeye çalışdın yakışmadı sana sonra bakdın attığın iftirayı kurtaramıycan şimdi üstüne hayla hatanı kabul etmeyip gene yağ gibi su üstüne çıkıp mustafının arabası astrag mi diyorsun banane el oğlundan diyorsun ben o el oğlunu zaten örnek verdim senlik bir şey yok
onu her kez anladı sende anladında neysee
ordaki ana fikir şuydu eski bir astra g si olan bir adam bile aracına renkli bilgisayar ekranı takıp çalıştırmışşsa mustafa ki mustafanın arabası yeni kasa neden yapamasın neyi eksik o adamdan yani bunu okuyan her kez anlardıda bir sen anlamadın hayret
yani cidden ne dediğin belli değil
yani arkadaş yanlış okumuşum demek varken hayla bu inatla yanlışlarının üstüne yanlışlarla gitmek neden
bir üstte dediğini diğer yazında ya yutuyorsun yada farkında olmadan dediğinin tersini diyorsun
yok diyorsun müziğin ayrı garantisi var ben opel odakdan arabayı aldığım adamı aradım adam kendi ağzıyla diyor yok öyle bir şey elektrik garantisi var diiyor sonra diyorsunki ama teyip bozulsa balunpunkta gider nereye gidicek arabasitana gidicek hali yokya
sonuçda elektrikmi elektrik başka yok odakda araba satış temsilci adam bunu diyor ötesi varmı hayla diyorsunki orda çok sevdiğim abilerim var yani orda çok sevdiğin abilerin olunca haklımı oluyorsun
yanlışının üstüne yanlışlar yapıyorsun ordada söz etmedim uzatmak istemedim çünkü
şimdi bana gelelim bu son silahın çünkü estafurullah hepimiz insanız eğrimiz doğrumuz olabilir ama ben kesin konuşmam senin gibi kimseye şunu yap bunu yap kesin kes diye söylemem senin gibi ayrıca başkasının ağzından çıkmamış kelimeleri sözcükleri cümleleri çıkmış gibi göstermem senin gibi iftirada atmam
en azından bunları yapmam yani ne yapmadığımı biliyorum hata yaparmıyım insanız beşeriz şaşarız tabiki olabilir. ha birde kızmam sen kızmışsın galiba
hep derim her kez benim kardeşim uğraşmam sarmam senin tabirinle ama hatalı görürsem bir şeyi uyarırım karşı taraf bildiğini okursa düzeltmeye çalışırım bakdım düzelmiyor bari başkalarını yanlış yönlendirmesin isterim gönlümden o geçer..
bak yanlışların tusunami gibi her yazıda büyüdükçe büyüyor büyüdükçe büyüyor o kadar büyüdüki artık arkada kalanları unuttun elindekini kurtarmaya çalışıyorsun
dünyada en büyük erdem kendi yanlışını bilmekdir ve düzeltmeye yada düzelmeye çalışmakdır benim yanlışım olursa derim yanlışım var diye sen söylersen yanlışsam kabulde ederim ama sen şu konu altında yanlışlarının üstüne yanlışlar yapıp üstüne eski yanlışlarınıda düzeltmeden yeni yanlışlar yaratıyorsun
ilk sayfadan beri yazılarını oku ordan buraya kadar olan bütün yazılarını oku o kadar çok bilgisizlik değil yalan değil altını çizerim ama yanlışların varki.. her yazında böyle eski yanlışlarını toparlayamayınca yeni yanlışlar yaratıyorsun
Tamam Bilgilisin o belli beli bir birikiminde var oda belli ama bunları güzel kullan bu bilgileri dahada biriktir insanlara kesin kez emredici ondan yok bundan yok o olmaz bunu yap şunu at tarzı değil insanlara karşılıklı etkileşime geç merak etme küçülmessin büyürsün
Ama devamlı kendini haklı gibi su üsütne çıkarmaya çalışırsan bir zaman sonra kimse seni kaale almaz belden aşşağı vurma gene bunlar ufak karakteri zayıf insanlarınişi sana yakışı kalmaz..
mesela son yazın Klasik haksız kaybeden insaların uslubudur yani yazını bir oku bak benim dediklerimi resmen artık haklı bir yanın olmadığı için bana geri yazmışsın "sen böylemisinki bence bende yokda sende olabilir benim egom yokda sende olabilir ben yağüstünde değilimde sen olabilirsin sen çokmu doğrusun" falan filan bu uslüp çok çok krişe çok basit genelde artık kullanıcak bir haklı yanı olmayan insanların dibe vurduklarında son bir çırpınış manevralarıdır.. artık kullanıcağı bir şey kalmaz aldığını geri yollar
Canım Kardeşim ben yanlışda olsam doğruda olsam kimseyi yanlış yada doğru altını çiziyorum bak doğruda yanlışda yönlendirmem ben sadece yönü gösteririm tercih karşı tarafa aittir..
canım kardeşim ben nerdeyim sen nerde
Sevgili Selçuk Kardeşim Sinirlenme Kızma Kızıcaksan Sinir Yapıcaksan Yazma zaten bu son mesajım bu mevzuda senden tek ricam başka yerlerde de yazışırız ama lütfen bir mesaj daha cevap olarak yazabilirsin ama ondan sonra ricam uzatmassan konu şirayesinden çıkmasın..
Sevgiler Saygılar..