opel ine cid (renkli) ekran almak istiyenler burda toplanalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende araştırdım takip ettiysen bu konularda çok sorularım ve yazılarım var bağlantıya geçdiğim bir ton insanlar var servislere kadar almanyada polonyoda romanyada kafticilerle bile romanya opelin forumundan yazışdım yani o kadar dır bir yıldır araştırıyordum eski vectra c1 im için düşünüyordum ama onu satınca bunun için yapmaya karar verdim ama ben bile o kadar şey okumama o kadar insanla konuşmama ve geçmiş yıllardan tecrübelerime rağmen dikkat edersen her konuda ama her konuda istisnasız kesin şöyle yap böyle yap bunu yap onu et diye keskin emir verici konuşmuyorum hep bence olabilir belki genede sen bilirsin gibi emin olduğum konularda bile cümlenin sonunu açık bırakıyorumki mahçup olmıyım..

arteca bana yukarıda yazdıklarında yanlış yönlendiriyorsun diyosun. sonra sana açık açık buyur yanlış bilgi mi çıkar dedim. ama sonradan dönüyorsun dediklerinden. öncelikle bu şekilde konuşmak olmaz. mustafa nın aracı 2008 model astra sedan essentia. astra g flan değil. ayrıca benim birisine emir verme gibi bir üstünlüğüm olamaz. ben sadece mustafa nın aracı hakkında konuştum.ona benim fikrimi açıkladım. emir değil yani. adam ekranı çıkarıp gid taktırsa nolcak. yol bilgisayarı özelliği kitli. eski modellerde bu özellik açtırılıyordu. evet çok kolaydı açtırmak. yazılım ile iş bitiyordu. ama bunu opel öğrenmiş ve bunları kitlemiş. kıran yok mudur, belki vardır. ama Türkiye de olmadığı KESİN. dikkatini çektiyse sadece bu cid ekranı taktırmanın biraz zor olduğunu söyledim. imkansız demedim. hatta yine bu forumdan bir arkadaş taktırmışta bass, tizz flan çıkmıyormuş diye birşey okumuştum. yani bunları bir aşmak gerek. güzelce bunu yükleyebilen bir usta gerek. özgür bulmuş ama izmir deydi galiba. herkes izmir e gidemez herhalde. ama yine söylüyorum sorun değil buç elbet ist da bulunur. burda her açtığın konuya saygı duydum, bilgilerim çerçevesinde yardımcı olmaya çalıştım. ama senin gösterdiğin tavır hiç hoş değil. seninde kesin bildiğin bir bilgi vardır ben öğrenirim, benim kesin bildiğim bir bilgi vardır sen öğrenirsin. forumun amacı bu zaten. ayrıca aracı satarken kısmına hiç girmeyelim. elde edeceği ekstra gelir bir ekran için cid bile olsa en fazla 50-100 ytl ekstra para verirler. buna emin olabilrisniz. şimdi cid karşıtı gibi durdum belki ama uygun fiyata temin edebilirseniz bende alcam. çünkü gerçekten güzel duruyor

Son düzenleme:
selçukcum alkollümüsün astra g sedan ben neye kime dedim iyi oku http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=28970 buna dedim bu linkdeki araca dedim adam yapmış azmetmiş dedim neye dedim o linkden yapan adama hitafen dedim isterse mustafada gid ekran takmaya çalışabilir demeye getirdim

senin yapdığın yorumlar çoğu yanlış yorum diyorum bilgi demiyorum yukarda da yazdım yanlış yönlendiriyorsun dedim yanlış bilgi veriyorsun demedim sen önce benim dediklerimi anlaya bilsenokuduğun kelimleri yazarkende aynı şekilde yazabilsen bir sorunumuz kalmıycak ben ettiğim kelimeyi unutmamda sen okuduğun yazıları bile bile kusura bakma ama anlamıyorsun yada bildiğin gibi anlıyorsun kusura bakma hiç bir lafımdanda dönmüyorum

yani yağ gibi su üstüne çıkmaya çalışıyorsan söyle hiç sohbette etmiyelim selçuk nederse o en büyük selçuk yaşa selçuk diyelim istediğin buysa egonu böyle tatmin ediceksen yapalım..

ben sana yanlış yönlendiriyorsun diyorum sen bana yanlış bilgi diyorsun
sonrada dönmüşüm dediklerimden nerde dönmüşsem bence sen kafanda kurmuşsun döndürmüşsün beni benim yazılarımı okuyanlarda görürkü ne yazdıklarımdan ne fikrimden bir dönme söz konusu değil

yani tamam yaşımız 30 da bunamadık mustafanın arabasanın essential olduğunu biliyoruz adam arabasının resmini imzasına koymuş zaten astra g diyen yokki ben astra ile dediğimi yazımın girişinde yazdım nerden çıkardın nasıl bağladın nerden bağladın ne şekil bağladın ben nerde mustafanın astra g si dedim yada ona benzer bir şey yani kendini haklı çıkarmak içinde bu kadarı da yapılmazki :)

benim dediğim yazı budur

"adam az metmiş astrag ye takmış azmeden adam essntialada takar benim görüşüm değermi açık açık söyliyim değmez"

bunda anlaşılmayan bir şey varmı gayet açık saçık ve net

essentiala gelince türkiyede kıran yoksa ki orda kesin yazmışsın gene aynı şeyi yapıyorsun sanki türkiyeyi bütün ustaları servisleri il il gzmişsinde kesin diyorsun belki bri yerlerde bir şekilde birileri kırdı olamazmı bu kesin görüşünden vazgeç artık bak burdada işde insanları yanlış yönlendiriyorsun gene diyorum yanlış bilgi vermiyorsun ama yanlış yönlendiriyorsun belki ilki mustafa olucak yani

onuda bırak adam gid ekran taksın saat ısı göstersin ama orjinal olsun alpine teypden iyidir hiç olmassa opelin op orjinal parçası aşağıyada bir indash falan alır doubledin alır olayı bitirir

cid ekrana gelince bende senin imkansız dediğini söylemedim gene benim ağzımdan etmedğim lafları yazmışsın öyle bir imadada bulunmadım sen ne yazdıysan ona cevap yazdım kolaymı sanıyorsun dedin evet kolay dedim ekranda yeterki sorun olmasın dedim.. selçukcum yazılarda değiştiren varsa kusura bakma ama oda sensin

o renkli ekranda tizz bassın çıkmaması ben almayadaki opelle görüşdüm adam kendi dedi almayadaki opeldeki adamın yapamadığını burda yapıcaz o tizz bassın çıkmamasının nedeni bu cid ekranlar nav70 serisine göre menüleri ayarlanmış ondan cd30 da daalışıyor tabiki ama esas yaılış amacı navigasyon bunu almaya opeldeki adam maille yazdı bana...

sevgiler saygılar :)

ben önceki vectramda park farsensörü kromaj kaplama var diye 24 milyara sattımki alan adam dedi sırf diğer comfotrlardan bu donanım fazlalığı var diye alıyorum dedi benim sattığım vakit en kral vectra geçen sene gittiği fiyat 25 di benim aracın birde 1.5 milyarlık bakım masraflarıda vardı galerici bile 21 milyar verdi millet 22 eder dedi ama ben 24 e sattım yani kısaca eder çok etki eder.. 100-200 etmez ama o gid in yanına bir kaç donanım daha koyarsa zamanla üç beş kuruşluk donanımlar 1-2 milyar fazlasına rahat satar...

cid alıcaz allahın izniyle ben ihalelere girip girip duruyorum ama yoruldum artık adamını bulmak lazım şu zamana kadar 50 kişiyle görüşdüm bakalı doğru kanalı yakalarsak her kez cid lerin..

birincisi alkollü forumda yazı yazacak kadar saygısız bir insan değilim.ikincisi herhangi bir egoya sahip değilm. ama sende var mı tam kestiremiyorum.konuşmaların bir çocuk edasından farksız. dikkatini çekti mi hiç, mustafa harici birine bişey dedim mi??? sen kalktın el oğlu astra g sine yapmış etmiş diyon. bana ne astra g den. mustafa da astra h sedan var kardeşim.ben sadece onun aracı için konuştum. karşında 5 yaşında çocuk yok ayrıca. kime ne dediğimi ne söylediğimi çok şükür gayet iyi biliyorum. ben mustafa dedikçe sen astra g sedan diyon. eğer birisi astra g modelini sorsaydı veya konuştuğumuz model bu olsaydı eyvallah. madem mustafa nın aracının astra h sedan olduğunu görüyonda neden gidip başka modellerden benim karşıma örnek çıkartıyorsun. benim yağ gibi üste çıkmaya ihtiyacım mı varki çıkayım. olay ortada. ben ne diyom sen ne diyon. sana diycek bişey bulamıyorum emre. bence senin bazı konularda saplantıların var. varki bana sarıyosun. ki benim seninle ilgili bir konum bile yok. başkasının sorduğu bir soruya kendi yorumumu katıyorum ve sen saygısızca çıkıp sen yanlış yönlendiriyorsun diyorsun. sen doğrumusun ki bana yanlış yönlendiriyorsun diyosun. önce bunu bir düşün bence

ayrıca daha fazla konuşmaya gerek yok sanırım. forum yetkilileri yazdıklarımızı okuyup herhangi bir müdahele edilmesi gerekiyorsa gerekeni yapar diye düşünüyorum. saygılarımla

selçukcum artık haklı çıkmak için ne yapacığını şaşırdın battıkça batıyorsun hani sanki yazılar başka bir yerde topu topu bir iki satır üstte ben biryerde astrada g de bile adam yapıyorsa mustafanın astrada hayli hayli olur dedim çokda belli yazdığım sen ilk başda mustafanın arabası astra g değil dedin yani bel altından vurmaya çalışdın beni sanki mustafanın aracı astra g demişim gibi göstermeye çalışdın yakışmadı sana sonra bakdın attığın iftirayı kurtaramıycan şimdi üstüne hayla hatanı kabul etmeyip gene yağ gibi su üstüne çıkıp mustafının arabası astrag mi diyorsun banane el oğlundan diyorsun ben o el oğlunu zaten örnek verdim senlik bir şey yok :D onu her kez anladı sende anladında neysee :) ordaki ana fikir şuydu eski bir astra g si olan bir adam bile aracına renkli bilgisayar ekranı takıp çalıştırmışşsa mustafa ki mustafanın arabası yeni kasa neden yapamasın neyi eksik o adamdan yani bunu okuyan her kez anlardıda bir sen anlamadın hayret :D yani cidden ne dediğin belli değil :D

yani arkadaş yanlış okumuşum demek varken hayla bu inatla yanlışlarının üstüne yanlışlarla gitmek neden :) bir üstte dediğini diğer yazında ya yutuyorsun yada farkında olmadan dediğinin tersini diyorsun :)

yok diyorsun müziğin ayrı garantisi var ben opel odakdan arabayı aldığım adamı aradım adam kendi ağzıyla diyor yok öyle bir şey elektrik garantisi var diiyor sonra diyorsunki ama teyip bozulsa balunpunkta gider nereye gidicek arabasitana gidicek hali yokya :D :D sonuçda elektrikmi elektrik başka yok odakda araba satış temsilci adam bunu diyor ötesi varmı hayla diyorsunki orda çok sevdiğim abilerim var yani orda çok sevdiğin abilerin olunca haklımı oluyorsun :D yanlışının üstüne yanlışlar yapıyorsun ordada söz etmedim uzatmak istemedim çünkü :D

şimdi bana gelelim bu son silahın çünkü estafurullah hepimiz insanız eğrimiz doğrumuz olabilir ama ben kesin konuşmam senin gibi kimseye şunu yap bunu yap kesin kes diye söylemem senin gibi ayrıca başkasının ağzından çıkmamış kelimeleri sözcükleri cümleleri çıkmış gibi göstermem senin gibi iftirada atmam ;) en azından bunları yapmam yani ne yapmadığımı biliyorum hata yaparmıyım insanız beşeriz şaşarız tabiki olabilir. ha birde kızmam sen kızmışsın galiba :D hep derim her kez benim kardeşim uğraşmam sarmam senin tabirinle ama hatalı görürsem bir şeyi uyarırım karşı taraf bildiğini okursa düzeltmeye çalışırım bakdım düzelmiyor bari başkalarını yanlış yönlendirmesin isterim gönlümden o geçer.. :)

bak yanlışların tusunami gibi her yazıda büyüdükçe büyüyor büyüdükçe büyüyor o kadar büyüdüki artık arkada kalanları unuttun elindekini kurtarmaya çalışıyorsun :)

dünyada en büyük erdem kendi yanlışını bilmekdir ve düzeltmeye yada düzelmeye çalışmakdır benim yanlışım olursa derim yanlışım var diye sen söylersen yanlışsam kabulde ederim ama sen şu konu altında yanlışlarının üstüne yanlışlar yapıp üstüne eski yanlışlarınıda düzeltmeden yeni yanlışlar yaratıyorsun

ilk sayfadan beri yazılarını oku ordan buraya kadar olan bütün yazılarını oku o kadar çok bilgisizlik değil yalan değil altını çizerim ama yanlışların varki.. her yazında böyle eski yanlışlarını toparlayamayınca yeni yanlışlar yaratıyorsun

Tamam Bilgilisin o belli beli bir birikiminde var oda belli ama bunları güzel kullan bu bilgileri dahada biriktir insanlara kesin kez emredici ondan yok bundan yok o olmaz bunu yap şunu at tarzı değil insanlara karşılıklı etkileşime geç merak etme küçülmessin büyürsün

Ama devamlı kendini haklı gibi su üsütne çıkarmaya çalışırsan bir zaman sonra kimse seni kaale almaz belden aşşağı vurma gene bunlar ufak karakteri zayıf insanlarınişi sana yakışı kalmaz..

mesela son yazın Klasik haksız kaybeden insaların uslubudur yani yazını bir oku bak benim dediklerimi resmen artık haklı bir yanın olmadığı için bana geri yazmışsın "sen böylemisinki bence bende yokda sende olabilir benim egom yokda sende olabilir ben yağüstünde değilimde sen olabilirsin sen çokmu doğrusun" falan filan bu uslüp çok çok krişe çok basit genelde artık kullanıcak bir haklı yanı olmayan insanların dibe vurduklarında son bir çırpınış manevralarıdır.. artık kullanıcağı bir şey kalmaz aldığını geri yollar

Canım Kardeşim ben yanlışda olsam doğruda olsam kimseyi yanlış yada doğru altını çiziyorum bak doğruda yanlışda yönlendirmem ben sadece yönü gösteririm tercih karşı tarafa aittir.. :D

canım kardeşim ben nerdeyim sen nerde :)

Sevgili Selçuk Kardeşim Sinirlenme Kızma Kızıcaksan Sinir Yapıcaksan Yazma zaten bu son mesajım bu mevzuda senden tek ricam başka yerlerde de yazışırız ama lütfen bir mesaj daha cevap olarak yazabilirsin ama ondan sonra ricam uzatmassan konu şirayesinden çıkmasın..

Sevgiler Saygılar..

emre yaş 30 ama 21 yaşında birisini basit görmen gerekmez. sen beni belki hatta belki değil kesin çocuk görmüşsün ama benim kim ne olduğumu bilmeden konuşuyorsun. senin dediğin şu ekranlarlai teyplerle nerdeyse 10 yıldır eğitim alıyorum ve uğraşıyorum. ben niye kızayım ayrıca, niye senin gibi laf ebeliği yapayım. bunlara ihtiyacım mı var.ben şimdi bunları yazsam nolcak. emre bey çıkıp yine bişeyler bulcak. yine çocuksu tavrını takıncak tamam selçuksum sen haklısın, sen bilirsin diycek. kusura bakma ama Türkçe yi birazcık geliştirmen gerek.en basiti ben sevdiğim abiler var opel de flan yazarken ne demek istediğimi şuraya 1.sınıfa giden bir çocuğu getirsen anlar fakat sen anlamıyon. diyorumya sana diycek bişeyim yok. gören okuyan anlar. boşu boşuna daha bişeyler yazmanın anlamı yok. sen çok ayrı kafadasın ben çok ayrı kafada.

arkadaşlar cid alıcak arkadaşlara bu gün almayandan bir şirketle mailleşdim işleri araba aksesuarı ama sayınız çok olursa size indirimli bulabiliriz dediler

Sattığım ekran görüntüsü

Ekli dosyalar

• Kopyası 21062008(004).webp
    Kopyası 21062008(004).webp
    11.2 KB · Görüntüleme: 52
bayılıyorum su renklı ekrana ya :D usta sneınkını almaya calısyorumda gg de sattıgını bı butceyı toparlıyamadım

Geri