tekrar söylüyorum kesinlikle araba fanatizminden yana değilimdir ama insignia varken ford diyenlere sadece arabadan ve estetikten anlamayan insanlar olarak bakarım...
inan senle aynı görüşdeyim evinde discovery channel çıkıyorsa 5. vites programında denk gelirsin çok tekrar veriyorlar adamlar insigniyayı çok yerden yere vurdular hatta benim vectrayıda vurdular işde vectranın devamı falan dediler vectranın o kötü tasarımından kurtarıp opel yeni bir başlangıç yapmaya çalışmış insignia ile ama gene başarısız olmuş falan dedi. vectra deyince aklınıza ne gelir geniş her yeri kaplama devrik milshake kutularının olduğu bir araç adam zaten sürerken yerden yere vurdu..
ve tahminimce ingilizlerin vauxhall a özel bir anti sempatileri var..
zaten opele vauxhall denmesinin nedenide 2 .dünya savaşı sonrası alman markası izlenimini yok etmek çünkü ingilizler o sıra almanlardan nefret ediyorlar opelide biliyorlar o yüzden vauxhall diye ingiliz piyasasına çıkarmışlar..
ama kişisel görüşüm insignia türkiyede satmadı sonuçda opel ben diyordumki çok satar peynir ekmek gibi çünkü opelin ödeme koşulları taksitler kampanyalar yaparak çok epey gene satar diyordum..
ben satmasa gene en kötüsü her sokakda 5 er 10 ar tane olur diyordum yok yani gene nerdeyse hiç yok..bunun fiyatlada alakalı olduğunu sanmıyorum ondan daha pahalı passattan sokaklarda 3 er 5 er tane var..
bilmiyorum bende ilk defa anlayamadım yani eminimki parasal değil çünkü opelin satış taktiğini türkyiede yapabilen firma bir renault var bir fiat adamlar 40 milyarlık aracı gerekirse ay da 1 milyara yada ayda 250 tl ye ara ödemelerle komik fiyatlara satarlar.. ama sanırım alıcısı yok arabanın insanlar altarnatiflere yöneliyor..