passat cc sanırım benim tercihim olurdu fakat satış rakamlarına bakarsak insignia geçer gibime geliyor fiyat farkıda göz önünde bulundurmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi demişinki 4 tane opel kullandım hepsinde sorunla karşılaştım.Kuzenimde 3. opelini kullanıyo bi sorun çıkmadı çok şükür.Bence sende var biraz sorun.Diyelimki opel sorunlu.Adama sormazlarmı sen ne ayaksın diye.Sorunlu olan markadan 4 tane araba kullan 4üde sorunlu çıksın.İlk sorundan sonra almazdın opel bir daha olur biterdi.Ben mesela sorunla karşılaştığım bir markayı ikinci kez haytta evime sokmam.Mesela yıllar evvel bil LG monitör almıştım.Tuhaf birşeydi görüntü ilk başta monitöre tam oturmuyordu alt tarafa kayıyordu monitör ısındıkça yerine oturuyordu.Bir daha LG sokmadım evime.Sen niye 4 tane opel aldın yada kullandın
Senin dediğin passat cc neredeyse insignia dan 2 kat pahalı.Kaldıki bu fiyat oranına rağmen insignia cc yi öper.Sen al bi 1,6 turbo insignia gör bakalım nasıl?Bu arada sen golfünü ne zaman aldın?Onu da sorayım.Sanırım 40 000 tl civarı bir paraya almışındır.Şimdi bunun üstüne 2500 tl daha koy insignia al.Benden söylemesi