- Konuyu Başlatan
saçma bir anket..
cola mı sprite mı gibi birşey yani...
neresi saçma burda karşılaştırma yapıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saçma bir anket..
cola mı sprite mı gibi birşey yani...
Aslında kendi kendinize çok güzel bir noktaya değinmişsiniz, çok fazla VW görüyorsanız bu kadar insanın bir bildiği vardır değil mi? Passat'a binen kişi DAHA AZ para verip kesinlikle bir Vectra alabilir(di)! Ama her Vectra sahibi Passat alamaz, çünkü pahalı ve buna rağmen VW çok var, bir de böyle düşünün... Hiç kulllanmamışsınız ama belki bir gün kullandığınızda hak verirsiniz.
OPEL çocukluk hayalimdir ve şuanda da kullanmaktayım ama her iki aracı da kullandım ve gerçekten VW farklı diyorum:
Prestij Standart
Aslında kendi kendinize çok güzel bir noktaya değinmişsiniz, çok fazla VW görüyorsanız bu kadar insanın bir bildiği vardır değil mi? Passat'a binen kişi DAHA AZ para verip kesinlikle bir Vectra alabilir(di)! Ama her Vectra sahibi Passat alamaz, çünkü pahalı ve buna rağmen VW çok var, bir de böyle düşünün... Hiç kulllanmamışsınız ama belki bir gün kullandığınızda hak verirsiniz.
OPEL çocukluk hayalimdir ve şuanda da kullanmaktayım ama her iki aracı da kullandım ve gerçekten VW farklı diyorum:
Prestij Standart
++342057092384ben vw nin her aracını kullandım hatta bettle ından tutunda sharan gibi az görülen modellerinide kullandım eos uda buna dahil burdaki sorun vw nin iyi yada kötü olması değil..
Siz benim dediğimi sanırım tam anlamamışsınız benim önceki aracım bmw idi 3.20 onu almadan önce bana dedikleri git passat al oldu almam dedim bmw yi sattım gene bana dedikleri git passat al oldu ben gene almam dedim vectrayı aldım.
Vectranın fiyatınada piyasada passat kaynıyor passatı öyle pahalı bir araba gibi lanse etmişsiniz sanki vectra alan adamın gücü passatı almaya yetmediği için vectra alıyormuş gibisinden öyle bir şey yok sanırım piyasalardan pek haberiniz yok..
Bu gün 2006 vectra ile 2006 passatın 1.6 benzinlilerinin fiyatı hemen hemen aynıdır ben alırkende aynıydı yani alabilirdim benzinli 1.6 comfortline kaynıyordu almadım bu benim seçimimdi yani gücüm yada para yetmediği için değil..
Bir aracın çok satmasıda o insanların bir şey bildiği anlamına pek gelmez bu sadece sürü psikolojisidir araba alıcam ne alıyım vw al olay bu.. Halkımız tek düze ne yazık ki fazla renkleri sevmiyor kimse opeli geçdim git subaru al demiyor yada mazda al demiyor aldaromeo al demiyor fiks vw al..
Yani bir taksiciye sorsan taksi ne alıyım derki fiks accent al der
bir şirkete araba alıcak olsan taşıma içinse fiks doblo al binek içinse fiks megan al derler.. Işde vw nin satma nedenide budur.. Tamamen sürü psikolojisi.. Vw asla kötü demiyorum güzel arabları var sağlamdır motorları iyidir sorunsuzdur ama satmasının esas nedeni budur.. Milletin ağzına dolanmış tekerleme gibi laflar yüzünden satıyor..
Ben şahsen altımda passat olupda ışıklarda yanımda jetta diğer yanımda passat arkamda bir passat daha olucağına bir otoparka girdiğimde 10 arabanın 7 si jetta passat olucaksa ben o arabayı hiç sürmiyim daha iyi o kadar sıradan bir şeyki o sıradanlığın o sürünün bir parçası oluyorsunuz birde başka rengi yokmu onuda bilmiyorum bütün şu jetta passatların rengide hep aynı daha bir tane kırmızı mavi farklı bir renk görmedim hep fiks siyah yada koyu lacivert tonları.. Hani sıradanlığı geçdim insan bari diğerlerinden farkım olsun farklı bir renk alıyım der oda yok..
Yılda en azından 3-4 defa birileri yanıma gelip bir otoparkda benzinlikde falan arabam hakkında sorular soruyor bu bile benim için fark.. Insanlar yollarda fazla görmedikleri için merak ediyorlar soruyorlar..
Prestij olayına gelince yapmayın lütfen bunu vw için demeyin vw nin açılımı halk aracıdır halk aracı ismi olan bir markanın nasıl bir prestiji olabilir mantığına üretim amacına isminin anlamına ters..
Hani bmw deseniz tamam derim mercedes audi deseniz tamam derim.. Saab deseniz tamam derim.. Hani jaguar deseniz tamam derim..
Vw nin neyi prestiji olucak halk arabası işde her kez alıyor bir gün zincirlikuyuya yolunuz düşerse gelin bakın bir çok jetta taksi var yani prestjli arabadan taksi oluyorsa epey prestiji yerlere düşmüş demekdir...
Size göre Vw'nin farklı olmasındaki somut taraflar nelerdir? Golf V kullanmıştım sürüşü eğlenceli bir araç, ama sahip olmadan insan net bir karşılaştırma yapamıyor. Düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.