Opel Omega alacağım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sehır ıcı aracı degıl onlar uzun yolu aracı zaten vectra b 2001 cdx 2000 motor la uzun yolda vectra 1.6 comfortdan daha az yaktım omegada bole ama 98 degıl makyajlısı olmalı onlar esas ıyı

Ben zaten makyajlısından alacağım. Onu daha çok beğeniyorum. Kapı içleri ve konsol dizaynı olarak.

valla bir opelci olarak ne diyeyim bilmemki omeganın nasıl arkadan itişli olduğunu bilmezsiniz 2001 yılında trye pazarlanan V8 versiyonunu sunayım bu aracı almak isterdim ama yılda 12bin ytl vergi vermek işime gelmez açıkçası işte 5.7lt V8 310hp ve 448nm tork değerlerine sahip Omega V8
opel_00649991.jpg

opel_00649992.jpg

şu verdiğim siteyi bir inceleyin omega bnin ilk çıkışından son üretim zamanına kadarki geçen zamanını gösteriyor bu siteyi her inceleyişimde ve bakışımda omegaya hayran oluyorum çünkü çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllll ve birçok markada kullanıldı
http://www.senatorman.de/opel_omega_b.htm
fotolara devam
Omega_B_v8com_04.jpg

iş adamları için düşünülmüş bir model tryede geldi
Omega_B_v8com_09.jpg

Omega_B_v8com_10.jpg

Omega_B_v8com_06.jpg

Omega_B_v8com_02.jpg

omega_B_V8_09.jpg

Omega_B_v8com_01.jpg

Son düzenleme:
Ya bende bundan istiyorum. Romanya'dan getirebilir miyim acaba? Sıfırının %47'si kadar vergi ödeyeceğiz biz Romanya'dan aldığımız Astra'yı getirirken. Bunun 0'ı yok? Vergisini nasıl ödeyeceğiz? Nasıl getireceğiz? Ama 3 yaşından büyük otomobiller getirilemiyor :(

Bizim şirkette makam arabası olarak kullanılmış şimdi garajda olup nadiren trafiğe çıkan 2000 model 2.5 bir V6 var. Geçen sürdüm, süper araba:)

aynı gün galeriden e 200 mercedes ve opel omega 2.5 v6 denedim mercedes 1996 opel 1998 model di ama rahatlıkla söyleyebilirim donanım konfor yol tututş gidiş olarak omega daha üstün
ya lütfen opelle mercedesi kıyaslamayalım :mad: ne yol tutuşu ne rahatlığı ne konforu ne sağlamlığı nede karizması mercedes ayrı bi dünya bunu unutmayalım bak bi anket açıcam hangisi üstün bi soralım:D

Ya bu arada Opel'in aynı konsol parçasını bir sürü modelde kullanmasına sinir oluyorum :(

yıllık vergi araç bedelinn %5 ini geçemez 1 milyar değildir yani...
kaskoya gelince kaskonun kriterleri çok farklı rruhsat sahibinn yaşına ve mesleğine, kaç yıllık ehliyeti olduğuna, arabanın plkasınn hangi ilde olduğuna göre daha bi sürü değişken var kişisel olarak fiyat almak lazım....
kral bi arabadır bence yalnız baban astrayı sana verip omegayı elinden alabilir sölim :D

sen kıyaslanmasın dıyosun da suan almanyada e serısı ve vectra c2 kıyaslanan bır arac alman dergılerı ve uzmanları tarafından ayrıca kucuk mercedes a serısınıde opel merıva yendı:)ama evet mercedes ayrı bır arac bu gercektır

Geri