Opel Omega alacağım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
e serisi ve vectra gereksiz bi karşılaştırma fiyat/performans olarak bakarsan belki ama mercedes ayrı bi dünya opel rakip olamaz vectra mercedesin c serisinden iyi olsunda sıra e serisine gelsin...

vectra benım takıp ettıgım karsılasmada c2 vectra ufak farkla kaybettı bunu unutmayalımda mercedese e serısıne ıkısıde dızeldı ,ıkı alman opel en modern oto fabrıkasıyla daha harıkalar yaratıracktır ılerıde:)russelsehmede

evt yapılan karşılaştırmada opel vectra c2lerin dingil mesafesi e serisine çok yakın bu sebeple e class ile arasında çok az bi puan farkı var
ne ayrı dünyası
sizin gibi (geri) ön yargıları olan insanlar yüzünden opel hakettiği yerde değil lafa bak mercedes yarı dünya opel tarihini bir oku bence 1950lerde mercedesten iki kat fazla oto satmış bir marka ve zamanında çok popülerdi geçmiş geçmişte kalmış olabilir ama geçmişinden ders alamayan markanın geleceği zaten yok bence opel dersi çok iyi aldı ve vectra gibi d segmentindeki bir araç ile bile e serisine kafa tutabiliyor kaldıki c sportcoupe astra coupeye yenildi a serisinin meriva karşısındaki yenilgisinide unutmayalım

Son düzenleme:
adamlar brosur reklam hıcbısey yok opel turkıyeyı proteste edıyorum onlara ragmen opel bukadar tutuluyorsa bısey varkı opel satıyor

adamlar brosur reklam hıcbısey yok opel turkıyeyı proteste edıyorum onlara ragmen opel bukadar tutuluyorsa bısey varkı opel satıyor
evt kesinlikle ama kesinlikle anlamıyorum opel türkiyeyi bende protesto ediyorum işini doğru düzgün yapmıyor trnin neyi düzgünki valla kahroluyorum opelin bu durumuna ama genede tutuluyor var bişiler olsunda

eskıden ne guzel renkı ofset kalıtelı brosurlerı vardı bande hala durur sımdı,fotokopı kagıdına cogaltılmıs ve aracla alakası olmayan elemanlar sacmasapan dergı reklamları bıde ozelıkle en kotu resımler cekılıyor sankı..reklam fılmı yok bıra ara cok kotu olan astra sedan reklamı dondu okadar:(

evt haklısın

Geri