Opel Omega alacağım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hehehhe ben yazsam bu kadar opel kesin 3-5 kişi atlamıştı bu kadar fanatik olma diye demek milletin bana gıcığı varmış:D:D:D hehehehe

CAAA7E9117E4FE262468ED_Large.jpg
porsche yıyen opc ıste opel nede olsa omega al sen paranda cebınde kalır:)

1001kd1.jpg
2001ec6.jpg

3001og1.jpg

4001oi5.jpg

5001zx6.jpg

6001qm0.jpg

vectra e serisine bu kadar yaklaşmışsa sizce omega onu geçmezmi ama motor seçenekleri dikkate alınsın lütfen (vectra ve e serisinin sürüş özelliklerine dikkat)

sıgnum gecer

0119d_3.jpg

OPEL OMEGA LOTUS 3.6 bi turbo bundan ıyı sonsoz olmaz..

çok güzel gemi gibi araç ama sadece otomatik malesef:mad: yoksa bende istemiştim bi ara bide bakım masraflarının çok olduğunu duymuştum sitede o aracı kullanan varsa bilgilendirir umarım:rolleyes:

yanlış bilgilendirme olmasın arkadaşlar 1 haftadır klavyem bozuk yazamadım kudurdum burda. fabrika cıkışı manuel vites 2.5 v6 omega kullanıcısı olarak 2.0, 2.2, 2.5 v6, 3.0 mv6 tüm omega motor tiplerinde ve modellerinde manuel vites olduğunu belirteyim.

yakıt konusuna gelince otomatik vites omegaların tüm modelleri mv6- 2.0 dahil 400 ykr yakıyo şehir içi ama gecmiyo yani. manuel vitesinde pek bi farkı yok 360 ykr yakıyyy. şehir dışı nasıl oluyo şaşırıyorum ama 220 ykr yakıyo gözünüz korkmasın yani bu aracların yakıtından. konu off topic olmadan yazıyım dedim içimde kalmasın.

Geri