- Konuyu Başlatan
yanlış bilgilendirme olmasın arkadaşlar 1 haftadır klavyem bozuk yazamadım kudurdum burda. fabrika cıkışı manuel vites 2.5 v6 omega kullanıcısı olarak 2.0, 2.2, 2.5 v6, 3.0 mv6 tüm omega motor tiplerinde ve modellerinde manuel vites olduğunu belirteyim.
yakıt konusuna gelince otomatik vites omegaların tüm modelleri mv6- 2.0 dahil 400 ykr yakıyo şehir içi ama gecmiyo yani. manuel vitesinde pek bi farkı yok 360 ykr yakıyyy. şehir dışı nasıl oluyo şaşırıyorum ama 220 ykr yakıyo gözünüz korkmasın yani bu aracların yakıtından. konu off topic olmadan yazıyım dedim içimde kalmasın.
Sağol abi. Soru işaretlerim kalktı Heralde manuel vites bulunamıyor manasında dediler onu. Neyse benim için otomatik daha iyi. 8 yaşımdan beri manuel vites kullandım geçen gün bir abim Chevrolet Cavalier Type 10 verdi sür diye. Otomatik vitesin ne kadar rahat olduğunu anladım ve artık otomatik istiyorum Peki abi bizim bi 97 Omega'sı olan tanıdığımız var parçası zor bulunuyor diyor. Servis masrafların ne kadar? Tanıdığımız 100-150 ödüyorum diyor. Birde sen ne kadar vergi ödüyorsun? Ve son olarak yıllık kasko ücreti ne kadar? Kasko değeri yüksek olmadığı için çok yüksek değildir sanıyorum?