Opel Omega alacağım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yanlış bilgilendirme olmasın arkadaşlar 1 haftadır klavyem bozuk yazamadım kudurdum burda. fabrika cıkışı manuel vites 2.5 v6 omega kullanıcısı olarak 2.0, 2.2, 2.5 v6, 3.0 mv6 tüm omega motor tiplerinde ve modellerinde manuel vites olduğunu belirteyim.

yakıt konusuna gelince otomatik vites omegaların tüm modelleri mv6- 2.0 dahil 400 ykr yakıyo şehir içi ama gecmiyo yani. manuel vitesinde pek bi farkı yok 360 ykr yakıyyy. şehir dışı nasıl oluyo şaşırıyorum ama 220 ykr yakıyo gözünüz korkmasın yani bu aracların yakıtından. konu off topic olmadan yazıyım dedim içimde kalmasın.

Sağol abi. Soru işaretlerim kalktı:) Heralde manuel vites bulunamıyor manasında dediler onu. Neyse benim için otomatik daha iyi. 8 yaşımdan beri manuel vites kullandım geçen gün bir abim Chevrolet Cavalier Type 10 verdi sür diye. Otomatik vitesin ne kadar rahat olduğunu anladım ve artık otomatik istiyorum :o Peki abi bizim bi 97 Omega'sı olan tanıdığımız var parçası zor bulunuyor diyor. Servis masrafların ne kadar? Tanıdığımız 100-150 ödüyorum diyor. Birde sen ne kadar vergi ödüyorsun? Ve son olarak yıllık kasko ücreti ne kadar? Kasko değeri yüksek olmadığı için çok yüksek değildir sanıyorum?

0119d_3.jpg

OPEL OMEGA LOTUS 3.6 bi turbo bundan ıyı sonsoz olmaz..
bu sayılmaz bence :D ayrı bi varlık bu araç
bir de 300 le giden aracın hararet 90 :D bunu da kıyaslamak lazım diğer araçlarla ;);)

walla helal olsun...
opel turkiye yetkilileri biraz akıllı olsada opelim.neti takip etse....
satış rekorları kırarlar valla..muhteşem yorumlar muhteşem reklamlar....

Sağol abi. Soru işaretlerim kalktı:) Heralde manuel vites bulunamıyor manasında dediler onu. Neyse benim için otomatik daha iyi. 8 yaşımdan beri manuel vites kullandım geçen gün bir abim Chevrolet Cavalier Type 10 verdi sür diye. Otomatik vitesin ne kadar rahat olduğunu anladım ve artık otomatik istiyorum :o Peki abi bizim bi 97 Omega'sı olan tanıdığımız var parçası zor bulunuyor diyor. Servis masrafların ne kadar? Tanıdığımız 100-150 ödüyorum diyor. Birde sen ne kadar vergi ödüyorsun? Ve son olarak yıllık kasko ücreti ne kadar? Kasko değeri yüksek olmadığı için çok yüksek değildir sanıyorum?

periyodik bakımlar kullandığınız yağa göre değişir 6 lt yağ alıyo 6 buji.... ben bayaa kaliteli malzemeler kullanıyorum 6 litre 10/60 yağ 150 lira 10/40 da kullanabilirsiniz o da 60 lira..filitreler aynı ..... yedek parca her yerde var ankarada hiçbir sıkıntı yok örneğin mercekli farların tanesi 100 ytl depo.. kaskoyu dayım yapıyo 1.200 ytl değişken olabilir.. vergisi 320x2

Biz annemin çalıştığı yerin sigorta firması sayesinde kaskoyu %60 civarı indirimli yapabiliyoruz. 2001 model alırsam vergisi yine mi aynı olur? İyi korktuğum kadar masraflı değilmiş gerçekten. Sağol abi.:alkis:

2000 model alırsam vergisi 1 milyarın bir kademe altı değil mi? Bu arada aldığım zaman görüşelim Nejat Abi ben de Ankaradayım. Bu arada Astramız'a Omega'yı alınca arka otomatik cam, hız sabitleyici, Opel orjinal aliminyum jant, park sensörü düşünüyorum. Bu konularda da yardım edersen sevinirim. Babamın Türkiye'ye kesin dönüşüne 14 ay kaldı :)

Merhaba,

Ben Gürcistanda 2.5 v6 cd omega kullanıyorum, çok oturaklı 200 ü hemen görüyor. ortalama 12 litre yakıyor , ancak çok kaprisli bir araba ön takıma çok iyi bakman lazım bir de motrodan gözünü hiç ama hiç eksik etmeyeceksin. Konforuna , güveniliriğine ve hızına diyecek yok.

Yıllık vergisi, kasko degerin,n %5 i aşamaz şeklinde bir kanun vardı,Omega bu kapsamdan etkilenmiyormu acaba ? hesaplayıp bakmak lazım

+böyle bi kanundan yararlanıp uygun fiyatlı vergi ödüyorsunuz.
bu arada omega bakımlıysa şehir içi otomatigi lpg de 220-230 kuruş yakıyor bilginiz olsun

evt yapılan karşılaştırmada opel vectra c2lerin dingil mesafesi e serisine çok yakın bu sebeple e class ile arasında çok az bi puan farkı var
ne ayrı dünyası
sizin gibi (geri) ön yargıları olan insanlar yüzünden opel hakettiği yerde değil lafa bak mercedes yarı dünya opel tarihini bir oku bence 1950lerde mercedesten iki kat fazla oto satmış bir marka ve zamanında çok popülerdi geçmiş geçmişte kalmış olabilir ama geçmişinden ders alamayan markanın geleceği zaten yok bence opel dersi çok iyi aldı ve vectra gibi d segmentindeki bir araç ile bile e serisine kafa tutabiliyor kaldıki c sportcoupe astra coupeye yenildi a serisinin meriva karşısındaki yenilgisinide unutmayalım

:D pardon ama kardeşim hangi yenilgi?? A kasa mersoya çok bindim şimdide şirkette meriva kullanıyorum arasında değil dağ okyanus bile az kalır! :D

yıldızı olsun önünde 70 model merso olsun başka sözüm yok!..

bu yazdığıma aldırma ama

gerçekten meriva opelin ürettiği en saçma arabalardan biri A kasayla karıştırma bence heleki 2007 ve sonrası için :D

Geri