arabam 2001 model opel comfort su radyatörü kısmından antifiriz kaçağı vardı şaşmazda bulunan oto ipek opel servisine gittim sanırım oranın sahibiydi adını bilmiyorum kaputu açtı radyatör değişecek dedi. İyi dedim ayrıca benim arabayı bir kullanın alt takımlardan ses geliyor dedim.Neyse kullandı aracı ve asansöre kaldırdı alt takımlardan keçeler ve z rotları değişecek dedi.Daha sonra yağ kaçağı var dedim keçelerden geliyor dedi.Tamam fiyat çıkarın dedim.Bana 950 tl lik bir fiyat çıkardı.Benimde üzerimde o kadar para olmadığı için yaptırmak istemedim.Yok kalsın dedim ve tam çıkacakken ekspertiz ücreti 50 tl dedi.Nasıl yani dedim aracındaki hataları bulduk sonuçta boşuna asansöre kaldırmadık dedi.Tabiki orada tartıştım biraz sonunda 20 tl verip çıktım.Bana çok saçma geldi sonuç olarak müşteriyiz verilen fiyatı beğenmezsek yaptırmama hakkımız vardır.Neyse oradan ayrıldım normal bir elektrikçiye gittim radyatörü gösterdim.Adam abi radyatörün sağlam sadece radyatör müşürlerin değişecek dedi.Adam müşürleri değiştirdi sorun ortadan kalktı.