opel vectra yerine peugeot 206 yardım??

opelim2008

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar 97 model opel vectra var bizde cok güzel bi arba bilen bilir ama yakıtı cok gercekten 2000 motor motora göre ii yakıyo ama sonucta bize yakıtı fazla geliyo 300 binlira yakıyo sehir içi biz bu arabayı verip yerine 2003 model peugeot 206 almayı bilanlıyoruz dizel 1.4 motor en az yakan araclardan bi tanesi kilometrede 120 binlira yakıyo sizce bu arabayı alsak opel kadar rahat olurmu veya almalımıyız sizce peugeoyu dezavantajları neler bi fikirleriniiz alıyım dedim bizim arabayı verip üstüne 1.5 veya 2 vercez fikirlerinizi yazarsanız sevinirim:confused:

vetrayi ararsin bende zamanında oyle hataya dustum kucuk sinifta araba aldım uzun yolda bagaj sorunu oldugundan sattım alişamadim iyi düşün pişman olma sonra;)

Opel kadar rahat olmaz, gerek iç mekan serbestisi gerekse bagaj gibi konularda sıkıntı çekersiniz, üstelik Vectra'daki konforu da bulamazsınız.

Ama 1-2 senede araba kendini amorti eder.. 206'lar sağlamdırlar, pek fazla problemleri yoktur, kullanımı zevkli otomobillerdir, servis yedek parça problemi de piyasada sebil gibi olduklarından yok. Yine de tavsiyem 2003'ten daha genç bir model bulmanız.

Eğerki 206 ya kendi sınırlarında davranırsan sizi mutlu edecek bir arabadır.1.4 dizel gibi davranırsanız sorun çıkarmaz.yol tutuşu falan iyidir.üstelik belirttiğiniz gibi en az yakan dizellerden birisidir.vectraya göre confor ve hacim olarak yetersiz gelecektir.ama performans yönünden sıkıntı yaşamazsınız fazla.sizin için öncelik ekonomi ise biraz daha yüksek model temiz bir 206 tavsiye ederim.önemli bir not 206 larda pek yaşanmaz ama turbo suna iyi baktırın tamir edilmiş falan olmasın.307 lerde sıkca turbo sorunu yaşanıyo çünkü.ençok masra çıkaracak kısım turbo bunlarda.saygılar.

206 nın bagajı neredeyse yok gibi bebek arabası bile sığmıyor.

206 ve 307 de çok sıkıntılar yaşandı... 207 ve 308 ile çoğu giderildi, işçilik ve malzeme kalitesinde 206 biraz vasat. motor olarak 1.4 hdi sınıfının en iyilerinden..
şase ve aktif mekanik parçalarda iyi denemez, vasat bir mekaniği var.

attan inip eşeğe binmek gibi olur bence. vectranın birçok konfornun bulamazsın. ayrıca 206 küçücükkkkk :) (vectra'ya göre)

baska önerileri olan arkadaslar varmı acaba?? ben cok gezen biirisi oldugumdan opel biraz fazla kacıyo yakıt acısından peugeotlar 120-130 ykrs yakııyo benim opele tüp taktırsamda brc marka yinede bu kadar az yakcagını sanmıyorum o yüzden sizden tavsiye bekliyorum peugeot hakkında

Geri