opel vectra yerine peugeot 206 yardım??

attan inip eşeğe binmek gibi olur bence. vectranın birçok konfornun bulamazsın. ayrıca 206 küçücükkkkk :) (vectra'ya göre)
aynen katılıyorum.ayrıca bi kazada allah korusun içinden kurtulan çıkmıyo teneke gibi resmen çok iyi düşünmek lazım canımızı yolda bulmadık:confused:

konfor+güvenlik+sürüş keyfi+kalite+rahatlık =opel :D
teneke kutu+ kibrit kutusu+uçan balon+ufacık bişi o yaw = :(

arkadaslar 97 model opel vectra var bizde cok güzel bi arba bilen bilir ama yakıtı cok gercekten 2000 motor motora göre ii yakıyo ama sonucta bize yakıtı fazla geliyo 300 binlira yakıyo sehir içi biz bu arabayı verip yerine 2003 model peugeot 206 almayı bilanlıyoruz dizel 1.4 motor en az yakan araclardan bi tanesi kilometrede 120 binlira yakıyo sizce bu arabayı alsak opel kadar rahat olurmu veya almalımıyız sizce peugeoyu dezavantajları neler bi fikirleriniiz alıyım dedim bizim arabayı verip üstüne 1.5 veya 2 vercez fikirlerinizi yazarsanız sevinirim:confused:

206 nın 120 yakacağını zannetmyorm ben okadar az yakn araba kalmadı heralde:D

arkadaşım da var 206 hdi dizel :D o bile ağlıyosa yakıttan birşey demiyorum :) iç kabin kalitesi bizim arabaların yanından geçemez.küçük ayrıca baya küçük hemde.En azından bana öle geldi vectra dan sonra.Yanlız bende de corsa c vardı onla şöle karşılaştırınca corsanın içi bile daha ferah ve kaliteliydi...bagaj olarak her ikiside aynı dar ve küçük.Kısaca küçük oğlu küçük :D aldıktan sonra bence çok dert yanarsınız sölemesi benden...ayrıca 300 lira yakan bi araba gayet iyi bence bu zaman da.Birde şöle örnek verim,arkadaşım 206 dizel aracınla ortalama 50-60 km hızla virajda bariyere vurdu.telefon çalmış ona bakim derken kaza yaptı anlicanız.araçta çıkan hasar : sol çamurluk,ön tampon kaput,sol alt takım,radyatör,klima radyatörü,çift far,sol jant....diye gidiyor.bu kadar az bir hızda bile araç soldan darbe almasına rağmen radyotörlerin gitmesi bile çarpıcı bir durum.gözümle görmesem inanmazdım doğrusu ama çekiciye bile çıkarken araç içinde ben vardım.Asla kapımdan içeri sokmam !!!! canımı yolda bulmadım.tamam her araba da kaza olur hasar olur ama 106,206 vs vs resmen teneke....

Bu arada arkaşımın arabası sizin dediğiniz gibi 2003 206 hdi...

Son düzenleme:
benden sana tavsiye yanından bile geçme 206nın en yakın arkadaşımın 206hdi yı 2004 model di ona harcadığı tamir parasıyla heralde abartısız 2003-2004 bmw 5.30 alırdı en son yandı da durduk yerde kurtuldu aldı parasını kaskodan bi kazada gördüm trafikte gözümüzün önünde oldu en fazla en fazla 70-80le passat yandan girdi 206 ya içinden geçti desem yeri vardır orta daki direk 90 derece eğildi passatın burnunun şeklini aldı!!! herşey ekonomi değil bana sorarsan güvenlikte çok önemli sen vectrana tüpü taktır bin aslanlar gibi heves etme 206ya falan ucuz etin yahnisi çürük olur

o 206 lardan 5 tane versin yinede vermem:)benimki otomatik,şehiriçi 400 yakıyo.konforu,ağırlığı,dizaynı,sağlamlığı tartışılmaz.önce bi 206 nın kapısına hafif bir yumruk at,sonrada vectranın kapısına hafif bir yumruk at ondan sonra kararını ver

Son düzenleme:
o 206 lardan 5 tane versin yinede vermem:)benimki otomatik,şehiriçi 400 yakıyo.konforu,ağırlığı,dizaynı,sağlamlığı tartışılmaz.önce bi 206 nın kapısına hafif bir yumruk at,sonrada vectranın kapısına hafif bir yumruk at ondan sonra kararını ver
400 bini duyunca yumruktanda vectradanda vazgeçer:D

Geri