opel vectra yerine peugeot 206 yardım??

ee tüp taktırın ozaman sizde...

300ykr yakan arabanız, düşe düşe 200ykr'ye bile düşse, sizin için baya iyi olur..

tüp takıp ne konfordan bir kayıp yaşarsınız, nede tanımadığınız bir arabaya binmiş olursunuz..

yalnız tüp taktırdgmda 13e aldık arabayı olcak aaraba 14.500 o parayada kimsenin alcagını sanmıyrm satmaya kalktıgımzda bosunamasraf ama peugeotla hiç masraf yapmadan daha ucuza bincem sonucta ben böyle düşünmüstüm ama

ee ozaman 206 aldığınızda bunu 1sene falan mı kullancaksınız?

çünkü 206'yı şimdi alsanız, satmaya kalktığınızda yine zararına satacaksınız.. paranız eriyip gidicek bir bakıma..

tabii ben üstte kendi düşüncemi paylaştım, tüpe her zaman karşıyım ama Vectra'yı satıpta 206 almam yani...

valla ben 206ların ön koltuğuna bile zor sığıyorum. sevemedim. işyerinde birinde 206 RC vardı o güzeldi ama küçük sonuçta. vectradaki konfor beklenemez bence.

vectra daki konforu asla veremez aslında vectra yla 206 kıyaslanamaz bile bence vectra ya tüp taktırsan daha iyi olur;)

1.4 tüplü astra g alın bence az yaksın istiyorsanız 206 ya binilmez vectra dan sonra daralırsınız içinde

5 yaşında 206 nın sorunları, sorunsuz olduğunu bildiğiniz aracınızı aratacaktır. 2003 model ortalama 20.000 km yıllık yol yapmış bir araç şu anda 100.000 km dedir en az. HDİ motorlar arıza yapınca, turbo, enjeksiyon sistemi v.b. çok yüksek faturalar çıkıyor. Kendi minibüsümü Pejo yetkili servisinie götürüyorum, orda çok fazla mağdurla karşılaşıyorum, çoğunluk motor bitik oluyor, ya da turbo arızası, modeller 2003-2005 arası oluyor. Yani bu aracı aldıktan sonra yol yapacaksanız büyük ihtimalle araca motorla ilgili biraz masraf edeceksiniz. Ayrıca 0.12 YTL /km tüketim çok iddialı bir rakam. O rakam ancak en sakin kullanımda şehir dışı yolda yakalanır. fabrika verisi bile karışık kullanımda ondan daha yüksek, kaldıki sizin alacağınız araç 5 yaşında, motoru yıpranmış olacak.

Benim bu konuda size tavsiyem gidip düzgün bir ustaya LPG dönüşümü yaptırmanızdır. LPG motoru bitirmez, onun da kendine göre düzenli bakımları vardır, işini bilen ustalar belli parçaları bakımlarda değiştirirler. Eğer bu parçalar düzenli değişir ve ayarları (çip ayarları) uygun şekilde yapılırsa benzinli araçtan çekiş açısından hiç bir farkı olmaz, az yakar ve yıllarca binersiniz.

Ben de izmir li olduğumdan, kendi ustamı önerebilirim. Ağaçlı yoldan Bornovaya gelirken yol üzerinde, MAİS e dönüşte KArdeşler Otomotiv var. Bülent ustayı bulup bu konuda ona bir danışmanızı tavsiye ederim. Benim son 10 yıldır tüm araçlarımın (Pejo minibüs hariç) bakımını ve alımını o yaptı. daha önceki araçlarımda lpg montajını onun danışmanlığı altında yaptık, ve ne araç değer kaybı yaşadık, ne de motor bitirdik.

206 nın parçaları çabuk dökülüyor ve yıpranıyor aldığınız paraya kesinlikle satamazsınız onun yerine bence opel corsa alın

bu 306 sedanlarin dizeli yokmu onlarda guzel illa pejo olucaksa bi bak derim 206 sedani var bılıgım kadariyla;)

Geri