Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alperim son günlerde iyiden iyiye bunalmistim sevemedim su gurbeti... derken gitsemmiki anama babama özledimde herkesi vede caaanim acili adanayi.....bir kac gün önce annemlerle konusuyordumki babamin rahatsizlandigini duydum babamla konusurkende beni özlediklerini hissettim bende onlari özlemistim gidim 10 günlügüne dedim ..
batsin bu gurbet.. düsünülmek sanal alemdede olsa cok güzel tesekkürler Alperim. insallah bir gün tanismakta kismet olur..

Son düzenleme:
Alperim son günlerde iyiden iyiye bunalmistim sevemedim su gurbeti... derken gitsemmiki anama babama özledimde herkesi vede caaanim acili adanayi.....bir kac gün önce annemlerle konusuyordumki babamin rahatsizlandigini duydum babamla konusurkende beni özlediklerini hissettim bende onlari özlemistim gidim 10 günlügüne dedim ..
batsin bu gurbet.. düsünülmek sanal alemdede olsa cok güzel tesekkürler Alperim. insallah bir gün tanismakta kismet olur..

Abi herşeyin hayırlısı Ana Baba ve memleket özlemini sizler bizlerden daha iyi bilirsiniz yolculuk ne zaman sağ sağlim gelir gidersin İnşallah....Vaktin olursa gel misafirim ol diyeceğim fakat baştada dediğim gibi sıla özlemi daha ağır basar gibime geliyor belki bir gün tanışma imkanımız olur İnşallah....

Emrah abi senden birşey rica edicem sen Berlin e yakın mı uzak mısın Berlindeki bir dükkandan bir bilgisayar lazım olduda Türkiye de fiyat biraz pahalı ve bulmakda zor eğer yardımcı olursan ben sana özelden yazaarım...

Emrah abi buralara uğramadığına göre acılı adanaları götürüyorsun galiba yanında şalgamıda benim için iç.....şaka bir yana sağ sağlim gelmişsindir İnşallah...

Kenan bence birşey yok, düşük devirlerde motor ve motorun çevirdiği triger ve diğer bağlantılar devir düşüklüğünde o sesi yapabilir hata tekleme ile karışık bir gıjj sesi gibidir. Düşük devirde kullanmamak ve özellikle ağır kasalı ve orta motor güçünde araçlarda ağır yükte, rampada veya hızlanıp yavaşlarken olabilir.

iyi aksamlar dilerim opelim ailesinin zafiracıları :D konumuzla ilgili bir sıkıntı olduğunda mümkün olduğunca yardımcı olmak isteriz teşekkür ederim.

Geri