Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhabalar arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum işler biraz yoğun ve bu arada benim zafirayı üzülerekde olsa sattık ev alalım dedik o da olmadı anlıcağınız zafirasız kaldık temiz birşey alalım dedik onuda bulamadık en sonunda hanım için TOYOTA YARİS aldık şimdilik onunla idare ediyoruz kendinize iyi bakın ..

merhabalar arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum işler biraz yoğun ve bu arada benim zafirayı üzülerekde olsa sattık ev alalım dedik o da olmadı anlıcağınız zafirasız kaldık temiz birşey alalım dedik onuda bulamadık en sonunda hanım için TOYOTA YARİS aldık şimdilik onunla idare ediyoruz kendinize iyi bakın ..
Hayırlısı olsun Alper abi,özletme kendini...;)

selam zafiracılar
ben aracın teknik özelliklerini incelemek için internette biraz uğraştım ancak sadece son model zafiranın özelliklerine ulaşabiliyorum.bizdeki 2004 model 1.8 elegance.araçla ilgili ayrıntılı teknik bilgiye nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

abiler bugün zafiranın kaliperleri ile kampanaları maviye boyadım kendi açımdan çok kötü oldu yarın birde kırmızıyı deneyeceğim ama artık herkes kırmızı yapıyor ondan ben farklı istiyorum altın sarısı veya turuncuda yapabilirim bir öneriniz varmı acaba şimdiden teşekkürler
dsc01350rd.jpg

YARIN BÖYLE OLABİLİR...

dsc01350222.jpg

dsc013502221341241241.jpg

Son düzenleme:
Geri