valla kenan abi o zaman kampanaları siyaha boyayacağım yarın arkalar çok kötü göründe benim açımdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhabalar arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum işler biraz yoğun ve bu arada benim zafirayı üzülerekde olsa sattık ev alalım dedik o da olmadı anlıcağınız zafirasız kaldık temiz birşey alalım dedik onuda bulamadık en sonunda hanım için TOYOTA YARİS aldık şimdilik onunla idare ediyoruz kendinize iyi bakın ..
emrah ne yapalım iş güç vakit yok sen izine gelmiyomusun
siyah olabilir sen bilirsinvalla kenan abi o zaman kampanaları siyaha boyayacağım yarın arkalar çok kötü göründe benim açımdan
Sevgili Zafiracılar,
Uzun süredir siteye giremiyordum. Bie seferde tüm öneri ve problemlerimi paylaşayayım dedim. Şöyle ki;
1. Araba 2005 model, üzerindeki lastikler Continental, 93.000 km.de lastikler 2004 yapımı ama hala dişleri derin ve lastikte çatlak yok. Değiştirmesem ne kaybederim.? Değiştireyim mi? Yine continental mi olsun?
2. Ayrıca, bende BRC LPG kiti var. Memnun değilim. Yol ortasında özellikle bayır aşağı giderken araba stop edebiliyor. Çekişi ve günü çok düştü. Bayır yukarı çıkarken uygun gazı vermezseniz anında yol ortasında kalabiliyorsunuz. Performansı artımak için BR POWER yağ kullanayım mı? Ya da EKO 66 olur mu? EKO 66 hakkında bildikleriniz var mı?
3. BEnim LPG simiti de altta, stepne yuvasına yerleştirildi. Tani stepne , 7 koltuk açılınca bagjda durmuyor. Bende çözüm olarak , arkadaki avadanlık kapağını çıkardım, stepneyi 3ncü sıra koltuklar ile arka kapak üzerine dikine yerleştirdim. Bir de stepne kapak açılınca düşmesin diye çengelli lastik ağla sabitledim. Tavsiye edilir.
4. Valiz tipi üst bagaj almak istiyorum. 2nci el satan var mı?
5. Bir de problemim var .Araç aküsü bitmişti. Tabi teyp safe moduna geçti. Çalışmıyor. Teyp şifresi de kayıp ne yapmalıyım?
İlginizi şimdiden teşekkür edeim. Kazasız belasız iyi sürüşler dilerim.
Taner Öztürk