Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar arabamdaki sorun sıcak hava ile ilgili araç normal devrinde yani hareket halinde iken içeri verilen sıcak hava gayet güzel fakat arabayı boşa attığımda ya da normal devrinde dururken (park halinde iken) içeri soğuk hava üflüyor arabamdaki sorun bu daha servise gitmedim sanayideki usta da Almanya dan gelen GM nin olduğunu söylediği kalorifer peteği temizleme ilacı önerdi ve onunda masrafı 30 ytl eğer temizlerse antifizide değiştirirsek toplam 50 ytl dendi ve ne yapacağımı bilemiyorum yardımlarınız için teşekkürler...

arkadaşlar arabamdaki sorun sıcak hava ile ilgili araç normal devrinde yani hareket halinde iken içeri verilen sıcak hava gayet güzel fakat arabayı boşa attığımda ya da normal devrinde dururken (park halinde iken) içeri soğuk hava üflüyor arabamdaki sorun bu daha servise gitmedim sanayideki usta da Almanya dan gelen GM nin olduğunu söylediği kalorifer peteği temizleme ilacı önerdi ve onunda masrafı 30 ytl eğer temizlerse antifizide değiştirirsek toplam 50 ytl dendi ve ne yapacağımı bilemiyorum yardımlarınız için teşekkürler...
o ılac eger garantılıyse acsın ne kulanırsa acsın petegı sıcak havayı ufledıgını goreyım 50 ytl nı vereyım de
dedıgım gıbı ben anca porcozlerle acabıldım
onuda dedıgım gıbı motor baglantısını ayırıp ıkı hortumla gırıs cıkıs saglıyarak ve tekrar tekrar duruluyorarak yaptım
50 ytl ye bıtırcekse hıc duusnme
ama ılacı satın alma
uygulasın sıcagı gostersın ole alsın
malına guvenıyorsa kabul edecektır heralde
cunku pıyasada radyator acıcı dıye malzemelr var ama nafıle

teşekkürler salı yada çarşamba günü yaptırmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak eğer olmazsa işimiz zor haydi hayırlısı...

bugün arabamın kapı kollarını arbanın kendi rengine boyadık güzelde oldu resimleri gönderirim ve şu kalorifer sorunumuda çözecek gibiyim bakalım neler olacak

hayırlı olsun.en iyisini yapmışsın...krom olunca çok sırıtıyor!

bende yakında film yaptıracağım...

hayırlı olsun.en iyisini yapmışsın...krom olunca çok sırıtıyor!

bende yakında film yaptıracağım...
siyah incimin kapı kolları krom değil plastk idi bende arabanın kendi boyası ile boyattım ve plakalıkları iptal ettim ve son olarakda pasta cila işleminden sonra yollara çıkmaya hazır ne dersiniz...

siyah incimin kapı kolları krom değil plastk idi bende arabanın kendi boyası ile boyattım ve plakalıkları iptal ettim ve son olarakda pasta cila işleminden sonra yollara çıkmaya hazır ne dersiniz...
pasta cila yaza doğru daha iyi olmazmı?

Hüseyin abi Ankara'da bildiğin opel yedek parçacı varmı?

kolçak taktırcamda orjinale 200 ytl fiyat çektiler...birde yan sanayisine bakayım diyorum!

pasta cila yaza doğru daha iyi olmazmı?
dediğin doğru fakat bugünlerde buralarda hava çok güzel bende hazır vakit varken parlatalım gitsin dedim nede olsa işçilik benden malzeme benden hal böyle olunca elimizden ne geliyorsa yapıyorum...

dediğin doğru fakat bugünlerde buralarda hava çok güzel bende hazır vakit varken parlatalım gitsin dedim nede olsa işçilik benden malzeme benden hal böyle olunca elimizden ne geliyorsa yapıyorum...
eline sağlık :) :good:

Geri